Rmokki yhteystiedot

Sähköiset inva- ja ergonomiamekanismit

Mekanismit ja lankatuotteet » Sähköiset inva- ja ergonomiamekanismit

 

Meiltä löydät myös Linakin ja Granbergin sähköiset inva- ja ergonomiamekanismit. Tiedustele lisää myynnistämme!

 
 
LINAK

Baselift

Baselift sokkelinnostin sopii erinomaisesti korkeudensäätöä vaativiin kohteisiin aina kotikeittiöistä myymälä- ja palvelutiskeihin. Sokkelinnostinta säädetään pöydän tasoon asennettavan nuolipainikkeen avulla. Baselift on loistava valinta kalusteisiin, johin tarvitaan työskentelykorkeuden säätöä istuma- ja seisomatyöskentelyyn. Baselift -yksiköitä voidaan asentaa monia rinnakkain, joka mahdollistaa palvelutiskin tai keittiötason suunnittelusta vapaata ilman rajoituksia. Asennustilakseen Baselift tarvitsee vain 10cm korkean tilan, johon se voidaan upottaa kalusteen runkoon.

 

Katso esittelyvideo -->

Katso asennusvideo -->

 

GRANBERG

Granberg - laatua jo vuodesta 1870 lähtien.
Granberg sähkösäätöiset inva- ja ergonomiamekanismit toimitetaan
tilaustuotteina suoraan Granbergin tehtaalta Ruotsista.
Laatua ja turvallisuutta keittiöösi kahden vuoden takuulla.
Lue lisää www.granberg.se

 

Tutustu tuotteisiin myös kuvastossa!

 

 

Diago 504

Diago on sähköisesti toimiva nostolaite uusille tai olemassa oleville seinäkaapeille. Diago on diagonaalinen hissi, joka laskee kaappin alas ja eteenpäin kaaren muotoisella liikkeellä työalueen etureunaan. Hissi siirtää kaappia 11 cm seinästä ulospäin. Tämä helpottaa kaapin saavuttamista jopa istuimelta käsin. Myös mikroaaltouunin asennus kaappiin on mahdollista. Hissiä voi käyttää erikseen tai yhdessä Granbergin työtason nostimen kanssa. Useat kaapit voidaan asentaa yhteen nostosysteemiin. Valaistus voidaan asentaa hissin alareunan turvapaneeliin. Diagoa on saatavana kahdessa eri koossa. Kaapin leveys voi olla jopa 60-180 cm. Hississä on luotettava turvajärjestelmä, joka takaa turvallisen käytön ilman murskausvaaraa. Liike voidaan pysäyttää myös valinnaisella korkeudella. Diago on saatavana myös johdottomalla kytkimellä. Lisävarusteena vertille saatavana myös kaukosäätöohjain.

 

Kaapin syvyys 31 cm
Kaapin leveys 60-110 cm / 120-180 cm
Kaapin korkeus 70-110 cm


Katso video -->

 

 

Verti 830

Verti laskee yläkaapin hyllyt nopeasti ja hiljaisesti työtasolle. Kaapin sisältöön pääsee avaamatta kaapin ovia. Verti asennetaan seinäkaappiin ja se on täysin piilossa kun sitä ei käytetä. Hissiä voi käyttää erikseen tai yhdessä Granbergin työtason nostimen kanssa. Verti vie kaapin säilytystilaa vain hyvin vähän, se on helppo asentaa olemassa oleviin tai uusiin kaappeihin ilman kaapin irrotusta. Valaistus voidaan asentaa nostimen alapuolelle. Hississä on luotettava turvajärjestelmä, joka takaa turvallisen käytön ilman murskausvaaraa. Pohjalevyn alle asennetaan suojalevy. Levy pysäyttää liikkeen vähäisellä vastuksella. Liike voidaan pysäyttää myös valinnaisella korkeudella. Verti on saatavana myös johdottomalla kytkimellä. Lisävarusteena vertille saatavana myös kaukosäätöohjain.

 

Kaapin syvyys 26,5 cm (Verti 830) / 31 cm (Verti 831)
Kaapin leveys 40-100 cm
Kaapin korkeus 70-110 cm


Katso video -->

 

 

Baselift 6300

Baselift 6300 on monipuolinen seinään asennettava työtason nostin, joka soveltuu moniin erilaisiin tarpeisiin. Tila nostimen alla jää avoimeksi. Näin työskentelykin sen äärellä esimerkiksi istualtaan onnistuu helposti. Työtason alapuolelle tehtävät asennukset kuten moottorit, vesi ja viemäröinti voidaan piilottaa teleskooppisilla peitelevyillä, jotka tekevät Baseliftille kauniin ulkonäön.Vaihtoehtona paneeleille on suojus, joka kattaa vain moottorin. Moottorit ovat jatkuvasti säädettävissä ja siirtävät työtasoa nopeasti ja hiljaisesti haluttuun korkeuteen. Hississä on luotettava turvajärjestelmä, joka takaa turvallisen käytön ilman murskausvaaraa. Työtason toiminnot valitaan tarpeen mukaan. Tiskiallas, keittotaso, laatikot, leikkuulaudat ja muut lisävarusteet voidaan integroida työpintaan. Nostimen etupaneeliin voidaan integroida ohjainyksikkö. Seinäkaapinostimen ja työtason noston painikkeet voidaan asentaa yhteen kehykseen. Turvalukolla voidaan estää nostimen tarpeeton säätö. Myös pistorasiat voidaan integroida nostimen etupaneeliin. Baselift 6301/6302/6303 nostimilla voidaan toteuttaa myös nurkkamallinen kokonaisuus.

 

Nostimien leveydet
59-100 cm
109-180 cm
189-240 cm


Katso video -->

 

 

Baselift 6310

Baselift 6310 on monipuolinen lattia-asenteinen työtason nostin, joka soveltuu moniin erilaisiin tarpeisiin. Lattia-asennuksen ansiosta hissi voidaan asentaa elementtinä vaikka saarekkeeseen. Tila nostimen alla jää avoimeksi. Näin työskentelykin sen äärellä esimerkiksi istualtaan onnistuu helposti. Työtason alapuolelle tehtävät asennukset kuten moottorit, vesi ja viemäröinti voidaan piilottaa teleskooppisilla peitelevyillä, jotka tekevät Baseliftille kauniin ulkonäön. Vaihtoehtona paneeleille on suojus, joka kattaa vain moottorin. Moottorit ovat jatkuvasti säädettävissä ja siirtävät työtasoa nopeasti ja hiljaisesti haluttuun korkeuteen. Hississä on luotettava turvajärjestelmä, joka takaa turvallisen käytön ilman murskausvaaraa. Työtason toiminnot valitaan tarpeen mukaan. Tiskiallas, keittotaso, laatikot, leikkuulaudat ja muut lisävarusteet voidaan integroida työpintaan. Nostimen etupaneeliin voidaan integroida ohjainyksikkö. Seinäkaapinostimen ja työtason noston painikkeet voidaan asentaa yhteen kehykseen. Turvalukolla voidaan estää nostimen tarpeeton säätö. Myös pistorasiat voidaan integroida nostimen etupaneeliin. Baselift 6311/6312/6313 nostimilla voidaan toteuttaa
myös nurkkamallinen kokonaisuus.

 

Nostimien leveydet
59-100 cm
109-180 cm
189-240 cm

 

 

Slimlift 6230

Slimlift 6230 on seinään asennettava työtason nostin, joka soveltuu moniin erilaisiin tarpeisiin. Tila nostimen alla jää avoimeksi. Näin työskentelykin sen äärellä esimerkiksi istualtaan onnistuu helposti. Työtason alapuolelle tehtävät asennukset kuten moottorit, vesi ja viemäröinti voidaan piilottaa teleskooppisilla peitelevyillä, jotka tekevät Slimliftille kauniin ulkonäön. Vaihtoehtona paneeleille on suojus, joka kattaa vain moottorin. Leveyssuunnassa säädettävä Slimlift 6230 voidaan asentaa 10 cm sisemmäs tason reunoista, joka helpottaa asennusta. Moottorit ovat jatkuvasti säädettävissä ja siirtävät työtasoa nopeasti ja hiljaisesti haluttuun korkeuteen. Lisävarusteena Slimliftille on saatavana tason eturaunaan asennettava turvanauha, joka katkaisee liikkeen osuessaan esteeseen. Työtason toiminnot valitaan tarpeen mukaan. Tasoon voidaan integroida tiskiallas ja keittotaso. Slimlift 6233 nostimella voidaan toteuttaa myös nurkkamallinen kokonaisuus.


Nostimien leveydet
55-95 cm
115-175 cm
195-255 cm


Katso video -->

Sidelift 6400

Sidelift 6400 on lattiaan asennettava suora työtason nostin, jossa moottorit ovat sivuilla. Kaapit voidaan ripustaa koko nostimen alle tai vain tiettyihin kohtiin. Tarvittaessa kaapit on helppo poistaa, jolloin nostimen alle jää tilaa ja työskentely sen ääressä esimerkiksi istuen onnistuu helposti. Moottorit ovat jatkuvasti säädettävissä ja siirtävät työtasoa nopeasti ja hiljaisesti haluttuun korkeuteen. Nostimessa on luotettava turvajärjestelmä, joka takaa turvallisen käytön ilman murskausvaaraa. Työtason toiminnot valitaan tarpeen mukaan. Tasoon voidaan integroida tiskiallas ja keittotaso. Korkeussäätö 70-100 cm lattiasta.

 

Nostimen leveys
Sidelift 6400 on saatavilla 10cm välein väliltä 99-329 cm.

 

Katso video -->