Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Puumessut 2019

Ajankohtaista » Puumessut 2019

Puuteollisuuden päätapahtuma
keräsi ammattilaiset yhteen

 

Julkaistu 11.10.2019

 

Syyskuun alussa 4.-6.9 järjestetyillä Puumessuilla Jyväskylän Paviljongissa kokoontui saman katon alle alan ammattilaiset päivittämään osaamistaan, näkemään alan trendejä ja uusimpia innovaatioita. R Mokki Oy esittäytyi jälleen komeasti yhteisosastollaan Hettichin ja Mellanon kanssa. Tyylikkään osaston päävärinä nähtiin yksinkertaista ja trendikästä mustaa. Väri tuntuikin toimivan koko messujen päävärinä.

 

Kodikas kokonaistoteutus

Osastomme oli toteutettu kodikkaaksi ja kutsuvaksi ideatilaksi. Tarkoituksena oli tuoda asiakkaalle uusia ideoita ja näyttää miten tuotteemme istuvat kauniisti erilaisiin ympäristöihin. Pääpaino esilletuonnissa oli ehdottomasti kalustealan ammattilaiset. Osastolle oli rakennettu neljä pientä mallikeittiötä, jotka toivat esille valikoimamme erilaisia mekanismeja, altaita, välitilaratkaisuja ja muita kalusteheloja. Vaikka kaikki osaston kalustus noudatteli samaa tummaa linjaa väriltään, oli keittiöissä silti hieman eri tyylisuuntia.

 

Mustaa, kuparia ja lämmintä tammea

Ensimmäisessä keittiössä oli väreinä musta, tammi ja kupari. Mustaa keittiötä komppasi tyylikkäästi kuparinen Alumoccilevy ja Alveuksen Monarch sarjan kuparinen Kombino 50 allas. Altaan koripohja sekä hana olivat värissä antrasiitti. Mustien ovien kaveriksi oli valittu musta Fluid vedin, jonka saamme varastoon talvella.

 

Tummaa kokonaisuutta lämmitti ihanasti massiivitammitaso ja uudet hienot tammilaatikot. Massiivitammilaatikot olivatkin ehdoton hitti messuosastollamme. Ne toimivat sulavasti Hettichin laadukkailla kiskoillaan.

 

Keittiön yläosaa koristi musta metallinen sisustushyllykkö, joka tuo hienosti avaruutta sisustukseen. Hyllyllä kaikki päivittäin käytössä tarvittavat vaikkapa astiat on helposti käytettävissä.

Alakaappien sisälle oli kätkettynä vanha tuttumme, Move-sarjan jätesankovaunu sekä uudempi Seth jätesankovaunu.

 

 

Trendikästä kultaa

Toisen keittiön tyyli oli myös trendilinjalla. Sieltä löytyi jälleen mustaa, mutta kaverina tummalle oli otettu selkeää valkoista suuremman kontrastin saavuttamiseksi. Valkoinen taso oli suosittua Corian komposiittia, johon oli alta-asennettu tyylikäs antrasiitin värinen Kombino 20 teräsallas. Altaalle yhdistettiin pronssin värinen koripohja ja Fluid hana.

 

Valkoista tuotiin lisää keittiöön valkoisella eläväpintaisella Dumawall vinyylilaatallamme. Näiden laattojen avulla on helppo tehdä valmista pintaa helposti ja nopeasti suuren kokonsa ja kätevän ympäriponttauksen ansiosta. Valkoisen ja mustan yhdistelmä sai kauniin loppusilauksen kultaisilla Flat nupeillamme, jotka myös saapuvat varastoon talven aikana. Kokonaisuus oli kuin karkki, tyylikäs ja ryhdissään.

 

Keittiön laatikoista löytyi erilaisia verisoita Hettichin InnoTech Atirasta. Atira esittäytyi molemmissa varastoväreissään, valkoisessa ja harmaassa, erilaisilla lisälaidoilla ja –tarvikkeilla varusteltuna. 

 

Valona tässä keittiössä esittelimme tutun toimivan LED nauhamme Versa120 ja profiilin ChannelLine D mustassa värissä.

 

Luonto lähellä

Kolmannen keittiön maailma joka on haettu rauhallisesta luonnosta. Vaikkei värinä ollutkaan muodikas metsänvihreä oli keittiön maailma haettu luonnosta tämän päivän tyyli huomioiden. Alaosassa oli mustat etusarjat pitkillä Long vetimillä, jotka suorastaan sulautuivat oviin. Long vetimet ovat tulossa varastoomme talven aikana. Vetimestä saamme varastoomme myös ihanan komerokorkeuden, jolla saa kivasti ilmettä yksinkertaisellakin ovella varustetulle komeroryhmälle.

 

Tason päälle oli asennettu suuri ja näyttävä Quadrix 60, joka on saatavana tilauksesta Alveukselta. Tähän altaaseen mahtuisi isommatkin pannut tiskattavaksi. Hana ja koripohja altaalla olivat värissä antrasiitti.

 

Keittiön kruununa oli samppanjan väriselle Alumoccilevylle painettu seepia värinen metsämaisemakuva. Alumocci on todella monipuolinen levy, muun muassa tällaisen kuvan printtauskin sille  onnistuu hienosti. 

 

Neljän etusarjan alakaappiin oli esiteltynä Hettichin erilaisia kiskovaihtoehtoja. Kapeassa alakaapissa esittelimme tumman antrasiitin värisen Nomet 200 alakaappimekanismin. Altaan alla oli näytillä tilaustuote, Alveuksen ihana puolitoista-altainen Quadrix 120.

 

 

 

 

 

 

 

Mustan, kromin ja pronssin yhdistelmä

Neljäs keittiö oli tumma ja elegantti. Mustat ovet sekä alhaalla että ylhäällä kauniine muotoineen saivat jatkoa matta mustasta tasosta. Tason päälle oli asennettu linjakas pronssin värinen Quadrix 30. Allas toimi kauniisti keittiön keskipisteenä yksinkertaisessa ympäristössään.

 

Välitilassa komeili harmaa Dumawall seinävinyyli. Yläkaapeissa esittelimme Hettichin WingLine ja WingLine Push Open -liukuovimekanismeja, jonka vuoksi ovet olivat vetimettömiä. Altaan koripohja ja hana olivat kirkkaan kromiset. Kromin väriä oli otettu myös alakaappien Naala vetimiin. Yläkaappien liukuovien lisäksi tästä ryhmästä löytyi Move pyykkikorit korkeana ja matalana, Move jätesankovaunut 300mm leveään kaappiin sekä Nomet alakaappimekanismi myös 300mm leveään kaappiin.

 

Keittiöiden lisäksi osastoltamme löytyi toista tärkeää tuotesegmenttiämme, sähköpöytiä. Toimistopöytiä oli tuotu esille kaksin kappalein. Molemmat pöydät oli varustettu uusilla tyylikkäillä lattiavasteillamme ja erilaisilla pistorasioilla ja muilla toimistopöytien lisävarusteilla.

 

Uutena toimistopuolen tuotteena toimme messuilla esille akustiikkalevystä leikattuja sermejä ja niiden kiinnikkeitä. Pöytiä ympäröi pöytälevyyn kiinnitettävät sermit sekä lattialla seisovat sermit. Näitä sermejä ja kiinnikkeitä saamme nyt syksyn aikana varastoon.

Valikoimamme akustiikkalevyistä oli tänä vuonna toteutettu myös osastomme seinällä komeileva R Mokki Oy –logo.

 

Kaiken kaikkiaan messut olivat todella onnistunut tapahtuma ja kiitosta kuului paljon. Suurin kiitos tietenkin kuuluu teille kävijöille. Ilman teitä ei olisi näin mahtavia tapahtumiakaan. 

 

- Laura Röyskö

 

 

 

 

 

Sähköpöytä Easy DL16
Sähköpöytä Easy DL16
Harmaa ja valkoinen. Kolmijalkaiset setit

Tuotteen lisätiedot »
Korkeussäädettävä pulpetti
Korkeussäädettävä pulpetti
Kaasujousella korkeussäädettävä pöytä

Tuotteen lisätiedot »
Seth jätesankovaunu
Seth jätesankovaunu
Leveydet 400, 500, 600, 700, 800, 900mm

Tuotteen lisätiedot »

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›