Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Vetimet

Vetimet

VETIMILLÄ VIIMEINEN SILAUS SISUSTUKSEEN

 

Upeat, huoneen sisustukseen sopivat vetimet ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä niin tilan toimivuuden kuin ilmeen kannalta. Ne antavat huonekaluille ja kiintokalusteille viimeistellyn silauksen ja vaikuttavat vahvasti kalusteiden käytettävyyteen ja arjen sujuvuuteen. Siksi onkin hienoa, että yleensä vetimet ovat myös yksi helpoimmista päivitettävistä sisustuselementeistä – oikealla vedinvalinnalla voi saada suuren muutoksen aikaan helposti!

 

Vedinten valikoimastamme löydät monipuolisesti laadukkaita ja kestäviä vetimiä jokaiseen tarpeeseen ja tilaan, puhuttiin sitten toimistosta, asunnosta, toimitiloista tai asiakaspalvelutiloista. Vetimiä saat useissa eri malleissa, väreissä, mitoissa ja materiaaleissa. Valikoimistamme löydät myös kotimaiset vetimet. Tutustu myös toimittajaamme Navarroon, joka on ottanut käyttöön ympäristöystävällisemmän kromi-3-yhdisteen tuotannossaan kromi-6-yhdisteen sijaan ja näin edistää osaltaan kestävää kehitystä.

 

Laajasta vedinvalikoimastamme on helppo löytää juuri sopivat vetimet, jotka istuvat niin sisustukseen kuin käyttötarpeeseen! Tutustu vetimiin tarkemmin alta. Voit myös kysyä meiltä lisää, jos et löydä juuri sinun suunnitelmaasi istuvaa ratkaisua.

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›