Rmokki - Heloitustarvikkeiden erikoisliike

Ajankohtaista

Vuosi-inventaario 27.-29.10.2021

Olemme suljettu vuosi-inventaarion vuoksi 27.-29.10.2021. Inventaarion vuoksi kyseisten päivien toimitukset siirtyvät viikolle 44.

Maanläheiset värit toimivat sisustuksessa

Tuomalla sisustukseen luonnonläheisiä värejä ja materiaaleja, saamme luotua palan luontoa ja sen tuomaa rauhaa myös koteihimme. Erilaiset ruskean, beigen ja harmaan sävyt tuovat kotiin lämpöä ja tunnelmaa. Ne sopivat moneen sisustukseen.

R Mokki Oy:ltä vinyyliä kylppäriin ja akustiikkaa olkkariin

R Mokki Oy on tuotevalikoimassaan panostanut akustiikkaan. Kylpyhuoneisiin yrityksen valikoimissa on vinyyli, jonka suosio on kovassa kasvussa.

Asiakasreferenssi, Kuopion Woodi Oy

Kuopion Woodi on pitkän historian omaava yritys, joka valmistaa erilaisia kalusteita julkisiin tiloihin aina päiväkodeista palveluasumiseen. Yhdessä R Mokin kanssa on onnistuttu löytämään ratkaisut haastavimpinkiin kohteisiin. Lue juttu ja katso v

Kierrätys ja valaistus näkyvät keittiötrendeissä

Nykyaikaisessa keittiössä roskat lajitellaan omiin astioihinsa, ja valaistus voidaan säätää tunnelman mukaan.

Juhannuksen aukioloajat

Kurkista täältä tarkemmat tiedot juhannuksen aukioloajoista!

Tyylikkäät valopeilit valikoimassamme!

Valopeilit ovat näyttävä osa kylpyhuoneen tai wc:n sisustusta, ne ovat tyylikkyytensä lisäksi myös käytännöllinen valinta.

Asiakasreferenssi, Unique Home

Turkulainen perheyritys Unique Home valmistaa kaikkia kodin kiintokalusteita. Yhteistyö R Mokki Oy:n kanssa on vuosien varrella kasvanut ja tällä hetkellä R Mokki toimittaa Unique Homelle monipuolisesti tuotteitaan.

Helppoutta ja toimivuutta Granberg inva- ja ergonomiamekanismeilla!

Helppoutta ja toimivuutta Granberg inva- ja ergonomiamekanismeilla! Lue tästä lisää.

Klikkaa tästä ja tutustu uuteen toimistokuvastoomme!

Uusi kattava toimistuotuotteiden kuvastomme on nyt julkaistu, klikkaa tästä kuvaston pariin!

Helppoa ja näppärää lajittelua Seth-jätesankovaunulla!

Jätteiden kierrätys alkaa lajittelusta, Kun lajittelet jätteet erikseen, saadaan materiaalit kierrätykseen ja sitä kautta uusiokäyttöön.Seth-jätesankovaunulla teet kierrättämisestä helppoa! Tutustu tästä tuotteeseen tarkemmin.

Keittiö vuonna 2021

Miltä näyttää keittiö vuonna 2021? Tutustu tästä vuoden 2021 keittiötrendeihin ja inspiroidu!

Joulun aukioloajat

Kurkista täältä joulutervehdyksemme sekä tarkemmat tiedot joulun aukioloajoista!

Sisustusvärinä musta

Musta on sisustuksessa rohkea mutta tyylikäs valinta. Se on usein myös yhtenäistävä väri, ja sopii monenlaiseen sisustukseen aina perinteisestä moderniin.

Toimiva toimistoympäristö

Toimiva työympäristö lisää työskentelyn tehokkuutta sekä työntekijöiden viihtyvyyttä. Kurkkaa ideoita toimistoympäristön suunnitteluun!

Vuosi-inventaario!

Olemme suljettu vuosi-inventaarion vuoksi 29.-30.10.2020. Klikkaa tästä tarkempaan infoon!

Temalin emalialtaat nyt meiltä!

Olemme saaneet toimittajaksi suomalaisen perheyrityksen, Temalin. Temalin juuret ulottuvat vuoteen 1920. Temal toimittaa meille jatkossa emalialtaita, jotka ovat valmistettu kotimaisin käsin Järvenpään tehtaalla.

Uusia tuotteita varastossa

Syksy saapuu ja arjen aherrus on meillä Mokilla jo kovassa vauhdissa! Kesän ja alkusyksyn aikana olemmekin ottaneet varastovalikoimaamme runsaasti uusia tuotteita, ja lisääkin on jo tulossa! Kurkkaa täältä pieni esittely uusimmista tuotteista.

Hyviä asiakaskokemuksia ja toimivaa yhteistyötä

Asiakkaamme Mavi-Kaluste Oy on Raumalla sijaitseva keittiökalustevalmistaja. Me R Mokilla olemmekin saaneet tehdä yhteistyötä heidän kanssaan jo useiden vuosien ajan. Klikkaa, lue lisää ja kurkkaa yhteistyövideo!

Heloitustarvikkeiden erikoisliike, R Mokki Oy

Mikä R Mokki Oy on ja mitä se tekee? Kurkkaa yritysesittelyvideomme nyt!

Toimivaa säilytystä, AvanTech YOU

Suunnittele laatikot juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan kodin tai vaikkapa toimiston erilaisiin tarpeisiin.Oli kyse sitten kylpyhuoneesta, keittiöstä, olohuoneesta tai makuuhuoneesta AvanTech You toimii kaikkialla.

Finn-Power

Finn-Powerin uudet hulppeat 20 000 neliömetrin toimitilat on avattu virallisesti käyttöön maaliskuussa 2019. Asiakkaamme on kalustanut toimistotilat ja pääsimme loppukesästä katsastamaan hienot tilat Seinäjoen uudella teollisuusalueella.

Puumessut 2019

Syyskuun alussa 4.-6.9 järjestetyillä Puumessuilla Jyväskylän Paviljongissa kokoontui saman katon alle alan ammattilaiset päivittämään osaamistaan, näkemään alan trendejä ja uusimpia innovaatioita.

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›

Tietosuojakäytäntö ›