Rmokki - Heloitustarvikkeiden erikoisliike

Ajankohtaista

Toimiva toimistoympäristö

Toimiva työympäristö lisää työskentelyn tehokkuutta sekä työntekijöiden viihtyvyyttä. Kurkkaa ideoita toimistoympäristön suunnitteluun!

Vuosi-inventaario!

Olemme suljettu vuosi-inventaarion vuoksi 29.-30.10.2020. Klikkaa tästä tarkempaan infoon!

Temalin emalialtaat nyt meiltä!

Olemme saaneet toimittajaksi suomalaisen perheyrityksen, Temalin. Temalin juuret ulottuvat vuoteen 1920. Temal toimittaa meille jatkossa emalialtaita, jotka ovat valmistettu kotimaisin käsin Järvenpään tehtaalla.

Uusia tuotteita varastossa

Syksy saapuu ja arjen aherrus on meillä Mokilla jo kovassa vauhdissa! Kesän ja alkusyksyn aikana olemmekin ottaneet varastovalikoimaamme runsaasti uusia tuotteita, ja lisääkin on jo tulossa! Kurkkaa täältä pieni esittely uusimmista tuotteista.

Hyviä asiakaskokemuksia ja toimivaa yhteistyötä

Asiakkaamme Mavi-Kaluste Oy on Raumalla sijaitseva keittiökalustevalmistaja. Me R Mokilla olemmekin saaneet tehdä yhteistyötä heidän kanssaan jo useiden vuosien ajan. Klikkaa, lue lisää ja kurkkaa yhteistyövideo!

Heloitustarvikkeiden erikoisliike, R Mokki Oy

Mikä R Mokki Oy on ja mitä se tekee? Kurkkaa yritysesittelyvideomme nyt!

Toimivaa säilytystä, AvanTech YOU

Suunnittele laatikot juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan kodin tai vaikkapa toimiston erilaisiin tarpeisiin.Oli kyse sitten kylpyhuoneesta, keittiöstä, olohuoneesta tai makuuhuoneesta AvanTech You toimii kaikkialla.

Finn-Power

Finn-Powerin uudet hulppeat 20 000 neliömetrin toimitilat on avattu virallisesti käyttöön maaliskuussa 2019. Asiakkaamme on kalustanut toimistotilat ja pääsimme loppukesästä katsastamaan hienot tilat Seinäjoen uudella teollisuusalueella.

Puumessut 2019

Syyskuun alussa 4.-6.9 järjestetyillä Puumessuilla Jyväskylän Paviljongissa kokoontui saman katon alle alan ammattilaiset päivittämään osaamistaan, näkemään alan trendejä ja uusimpia innovaatioita.

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›