Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Toimittajat

Toimittajat

 

 

Hettich luo täydellisiä yhdistelmiä älykästä tekniikkaa, toiminnallisuutta ja muotoilua. Hettich kehittää ja valmistaa laajasti erilaisia kalusteteollisuuden tarvikkeita, laatikkojärjestelmistä saranoihin, koristeellisiin kahvoihin sekä taite- ja liukuoviheloihin.

 

Hettichin Kestävän Kehityksen Raportti (eng)

 

 

Kovinoplastika Lož on yksi suurimmista ja menestyneimmistä eurooppalaisista keittiöallastoimittajista, jolla on taustaa vuosikymmenten ajalta. Yritys on ansainnut luotettavan asemansa noudattamalla korkealaatuisia standardeja ja suunnittelemalla kauniita ja moderneja tuotteita.

 

 

Mever on edelläkävijä kodin säilytysjärjestelmien valmistajana. Toiminnan takanan on asiakaslähtöisyys ja yhteistyöhakuinen tuotesuunnittelu. Yrityksellä on pitkäaikainen kokemus teräslanka-, muovi- ja ohutlevytuotteiden valmistuksesta.

 

 

SPAX on johtavia ruuvivalmistajia maailmassa. SPAX tarjoaa ehdottoman korkeaa laatua varmistaakseen, että asiakkaat ovat 100% tyytyväisiä tuotteisiin. SPAX tuotteet valmistetaan Saksassa, mutta markkina-alueena toimii koko maailma.

 

 

NOAS Sweden on Ruotsalainen erikoiskalusteiden valmistaja. Noas Sweden on kehittynyt  yhdeksi Pohjoismaiden johtavaksi erikoiskalusteiden toimittajaksi ja valmistajaksi mm. hotelleille, ravintoloille, kouluille, toimistoille, sairaaloille ja muille julkisille ympäristöille. Yrityksen toiminta perustuu ensiluokkaiselle laadulle ja palvelulle.

 

 

Deante on puolalainen yritys, joka jo yli 30 vuotta suunnitellut ja toimittanut moderneja ja laadukkaita kylpyhuoneen ja keittiön altaita 60 eri maahan ympäri maailmaa. Heidän tavoitteenaan on luoda jokaisesta kylpyhuoneesta ja keittiöstä joka päiväisten rituaalien ja rentoutumisen keitaita.

 

LINAK tarjoaa elämänlaatua, ergonomiaa ja työympäristöä parantavia karamoottoriratkaisuja toimistoihin, sairaaloihin, teollisuuteen ja maatalouteen. Maailman markkinajohtaja alallaan on sähkökäyttöisen karamoottoritekniikan innovaattori, jolla on yli 2 200 työlleen omistautunutta työntekijää, tuotantolaitokset ja tytäryhtiöt ympäri maailmaa.

 

 

 

Dumaplast on johtava korkealaatuisten seinä-, katto- ja lattiapinnoitteiden valmistaja, jolla on useita tehtaita Euroopassa. Yritys tarjoaa tuotteita sisä- ja ulkokäyttöön, erityisesti vedenpitävistä PVC materiaaleista tunnettu Dumaplast valmistaa korkeimpien laatustandardien mukaisesti.

 

 

Lanka ja Muovi Oy on muovipinnoitettujen teräslankatuotteiden johtavia valmistajia Pohjois-Euroopassa. Yrityksen toiminnan perustana ovat laadukkaat tuotteet ja korkea asiakastyytyväisyys. Tuotteet valmistetaan ylpeästi Suomessa. Laadukkaiden tuotteiden takeena ovat yli 60-vuoden ammattitaito, luotettava konekanta ja korkeatasoiset työkalut.

 

 

GTV:llä on yksi täydellisimmistä tuotevalikoimista Puolan markkinoilla. GTV tarjoaakorkealaatuisia tuotteita, jotka on luotu viimeisimpien trendien mukaan. Yritystä on alusta saakka ohjannut intohimo yhdistää yksityiskohtien kauneus sen toiminnallisuuteen.  Valikoimaan kuuluu tuhansia tuotteita, huonekalutarvikkeita, liukuovijärjestelmiä ja valaistustuotteita. Yritys kiinnittää erityistä huomiota työn laatuun ja suunnittelun toimivuuteen. 

 

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920 asti. Made in Finland – Suomessa valmistettu, jokainen Temalin kaluste ja allas valmistetaan kotimaisin käsin Järvenpään ja Nakkilan tehtailla. Jokainen Temalin allas ja kaluste valmistetaan tilauksesta ja kootaan juuri toiveiden mukaan.

 

Halemeier kehittää ja valmistaa valaistustekniikkaa huonekaluteollisuudelle ja muille aloille. Halemeierin tuotevalikoima sisältää lineaariset ja kohdevalot, erikoisvalot sekä kytkentätekniikan, elektroniset liitäntälaitteet, johdot ja huonekaluelektroniikan.

 

 

 

Granberg tekee jokapäiväisistä askareista yksinkertaisempia ja mukavampia kaikille kehittämällä, valmistamalla ja toimittamalla innovatiivisia, erittäin mukavia ratkaisuja keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Yritys on saavuttanut maailman johtavan aseman sähkökäyttöisten inva- ja ergonomiakalusteiden alalla.

 

 

 

BMB on Saksalainen yhteistyökumppani erityisesti laadukkaiden lukkojen ja tyylikkäiden johtoratkaisujen kanssa. Valikoimaan kuuluvat lukot ja lukitusjärjestelmät, kaapelin hallinta, pöytäkehykset ja huonekalujen  erilaiset varusteet.

 

 

 

Nomet on puolalainen yritys, joka yhdistää monen vuoden kokemuksen ja perinteet nykyaikaiseen toimintaan. Yritys on tällä hetkellä yksi suurimmista huonekalutarvikkeiden valmistajista. Tällä hetkellä Nomet työllistää yli 500 pätevää työntekijää,  joiden avulla asiakkaille voidaan tarjota laaja valikoima laadukkaita tuotteita.

 

Digitel on vuonna 1996 perustettu yritys, jonka erityisalaa on mm. erilaisten liitinelementtien ja pistorasiaratkaisuiden kehittäminen. Digitel tarjoaa monipuolisia, edistyneitä ratkaisuja erilaisiin kohteisiin aina toimistoista hotelleihin ja koteihin. Heidän tuotteitaan löytyy esimerkiksi sellaisista kuuluisista kansainvälisistä yrityksistä kuin Microsoft ja Coca-Cola.

Elfa on perustettu vuonna 1948 ja se on vuodesta 1999 lähtien ollut osa The Container Storea, joka on Yhdysvaltojen suurin säilytystuotteiden vähittäismyyntiketju. Elfa tarjoaa säilytysratkaisuja yksilöllisiin tarpeisiin. Valikoimaan kuuluu mm. seinälle ripustettavia vaatehuoneiden ja vaatekaappien sisusteita, erilaisia hyllyjä ja koreja. Elfa pyrkii luomaan fiksujen säilytysratkaisujen avulla arjessa toimivia tiloja nykypäivän haasteisiin. Tuotteissa yhdistyy kestävä kehitys, toimivaa design ja korkea laatu.

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›