Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Korkeussäädettävät kalusteet

Korkeussäädettävät kalusteet

Korkeussäädettävät kalusteet PARANTAVAT SAAVUTETTAVUUTTA JA ergonomiaA

 

Korkeussäädettävät kalusteet tekevät jokapäiväisistä askareista saavutettavia, esteettömiä ja ennen kaikkea yksinkertaisempia. Korkeussäädettävien kalusteiden avulla tuomme kalusteisiin ja tiloihin lisää toiminnallisuutta. Saamme esimerkiksi hyllyt, keittiön tasot ja työpöydät laskemaan ja nousemaan juuri soveltuvalle tasolle ja tarvittaessa myös ulkonemaan seinästä saavutettavuuden parantamiseksi. Korkeussäädettävät kalusteet ovatkin erinomaisia paitsi invakäyttöön myös toimistoihin ja toimitiloihin ergonomiakäyttöön, sillä ne voidaan säätää nopeasti ja vaivattomasti muuntuviin tarpeisiin sopiviksi.

 

Valikoimamme korkeussäädettävät kalusteet toimittaa ruotsalainen Granberg, joka valmistaa erittäin toimivia korkeussäädettävien kalusteiden ratkaisuja toimistoihin, keittiöihin,kylpyhuoneisiin ja muihin asuntojen, yksiköiden, toimitilojen ja toimistojen tiloihin. Yritys onkin saavuttanut maailman johtavan aseman sähkökäyttöisten invakalusteiden ja ergonomiakalusteiden alalla.

 

Tutustu korkeussäädettävien kalusteiden valikoimaamme tarkemmin alta! Voit myös kysyä meiltä lisää, jos et löydä juuri sinun suunnitelmaasi istuvaa korkeussäädettävää kalusteratkaisua.

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›