Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Levyt

Sisustus- ja kalustelevyt

LEVYT SISÄÄN, ULOS JA AKUSTIIKKAAN

 

Etsit sitten näyttävää kuosia sisätilojen pinnoiksi, ääntä pehmentävää akustiikkalevyä toimistoon tai vedenkestävää levyä sisä- ja ulkokäyttöön, sisustus- ja kalustelevyjen valikoimastamme löydät juuri oikeat ratkaisut suunnitelmaasi.

 

Valitsemme laadukkaaseen sisustuslevyvalikoimaamme sävyjä, jotka kestävät aikaa ja katseita. Päivitämme niitä myös aktiivisesti, joten löydät aina tuoreita ratkaisuja suunnitelmasi toteuttamiseksi. Lisäksi useimmat sisustuslevyistämme ovat helppokäyttöisiä - esimerkiksi akustiikkalevyt ovat paitsi kevyitä myös helppoja kiinnittää. Valikoimassamme oleville akustiikkalevyille on myönnetty rakennusmateriaalien paras päästöluokitus, M1.

 

Tutustu esimerkiksi suosittuun ja monikäyttöiseen Alumocci-komposiittisisustuslevyyn, jonka kuosit ja sävyt vangitsevat katseet tilassa kuin tilassa. Alumocci-sisustuslevyä on helppo työstää, leikata ja taivuttaa, ja se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön myös ulkotiloihin.

 

Valikoimastamme löytyvät myös vedenkestävät levyt ja kalusteet: purenit® , CLP Egger pinnoitettu Pur-White ja Pur-Kylpyhuonekalusteet.

 

Tutustu levyvaihtoehtoihin tarkemmin alta!  Voit myös kysyä meiltä lisää, jos et löydä juuri sinun ratkaisuusi istuvaa sisustuslevyä.  

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›