Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Pienhelat

Pienhelat

PIENHELAT ANTAVAT POHJAN SISUSTUSSUUNNITELMALLE

 

Suuret suunnitelmat koostuvat pienistä palasista – sisustuksen ja kodin toiminnallisuuden suhteen etenkin pienheloista! Pienhelat ovat usein enemmän tai vähemmän näkymätön, mutta sitäkin tärkeämpi osanen kodin, toimiston ja toimitilojen toimivuutta ja toiminnallisuuksia. Pienhelat ovatkin jokaisen sisustussuunnitelman kivijalka, sillä ne varmistavat, että arjen askareet sujuvat vaivattomammin ja mukavammin päivästä toiseen.

 

Suuresta, monipuolisesta ja laadukkaasta pienhelojen valikoimastamme löydät sopivat pienhelaratkaisut jokaiseen sisustukseen ja kalustustarpeeseen. Pienhelojen valikoimamme sisältää esimerkiksi kalustejalkoja, pöydänjalkoja, kannakkeita, listoja ja putkia, joiden avulla kalusteiden toiminnallisuudet nostetaan uudelle tasolle. Pienhelat kaappien ja kaiteiden, kylpyhuoneen tarvikkeiden, hyllyköiden ja tasojen sekä levyjen kiinnittämiseen varmistavat kestävän lopputuloksen. Säilytysratkaisuihin löydät myös helposti tarpeen mukaan muunneltavia ja siirreltäviä ratkaisuja, joiden avulla saat tilaan uudenlaista joustoa.

 

Tutustu pienhelojen valikoimaamme tarkemmin alta! Voit myös kysyä meiltä lisää, jos et löydä juuri sinun suunnitelmaasi istuvaa pienhelaratkaisua.

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›