Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Mekanismit

Mekanismit

MEKANISMEILLÄ SULAVAA TOIMINNALLISUUTTA

 

Mekanismit ovat yksi merkittävimmistä tekijöistä kalusteiden toimivuuden kannalta. Aidosti arkea tukevilla mekanismeilla kodin ja toimiston askareet sujuvat tehokkaammin ja vaivattomammin. Esimerkiksi hyvin suunnitellut avausmekanismit tekevät kaappien avaamisesta paitsi helpompaa ja tilaan optimoitua myös hiljaisempaa, mikä parantaa viihtyisyyttä ja tuo tilaan pehmeämpää äänimaailmaa. Säilytysmekanismien avulla kaappitilat ja hukkaneliöt saadaan tehokkaasti hyötykäyttöön, ja jätemekanismit helpottavat jätteiden kierrättämistä ja lajittelua siististi.

 

Mekanismivalikoimamme sisältää kaikki tarpeelliset ja arkea helpottavat mekanismit muun muassa toimistoon, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, vaatteiden säilytykseen, jätteenlajitteluun, kuivauskaappiin ja aamiaiskaappiin. Monipuolisesta mekanismien valikoimastamme löydät esimerkiksi hyllyköt, jätevaunut, tasohyllyt, kannakkeet sekä erilaiset säilytyskorit moneen eri käyttötarkoitukseen ja tilaan. Valikoimassamme on runsaasti myös kotimaisia tuotteita.

 

Tutustu mekanismien valikoimaan tarkemmin alta! Voit myös kysyä meiltä lisää, jos et löydä juuri sinun suunnitelmaasi istuvaa mekanismiratkaisua.

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›