Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Helppoa ja näppärää lajittelua Seth-jätesankovaunulla!

Ajankohtaista » Helppoa ja näppärää lajittelua Seth-jätesankovaunulla!

 

 

Kierrätys alkaa lajittelusta

 

Jätteiden lajittelu säästää luontoa ja kukkaroa. Jätteiden kierrätys alkaa lajittelusta. Kun lajittelet jätteet erikseen, saadaan materiaalit kierrätykseen ja sitä kautta uusiokäyttöön.

 

Omilla valinnoillasi voit vaikuttaa sekä syntyvän jätteen määrään että siihen, miten hyvin eri materiaalit voidaan hyödyntää kierrätyksessä uusien tuotteiden valmistukseen.

 

Jätteiden lajittelun tarkoituksena on lisätä jätteiden hyötykäyttöä ja vähentää ympäristöongelmia, joita syntyy, jos jätteet päätyvät vääriin paikkoihin.

 

 

 

 

 

 

 

Helppoa kierrätystä

 

Seth-jätesankovaunulla teet kierrättämisestä helppoa!

 

Seth-jätesankovaunuissa ovat vakiona kuvissakin näkyvät sangot. Sangot ovat keskenään kerrannaisia, joten 2x10l sangot voidaan korvata yhdellä 21l sangolla tai päinvastoin. Huomioithan, että M500 vaunuun ei kuitenkaan voida laittaa 2x21l sankoja.

 

Kaikki sangot ovbat värikoodattuja: keltainen=muovi, sininen=kartonki, ruskea=biojäte, harmaa=sekajäte. Biojäteastia sisältää kannen. 400mm leveä Seth toimitetaan aina harmailla sangoilla.

 

Seth-jätesankovaunusta on saatavilla useampi leveys: 400, 500, 600 ja 800mm. Vaunuissa on laadukkaat ja kestävät Hettich Actro-kiskot, joiden kantavuus on jopa 70kg. Sethin pohja ja takasarja on suunniteltu siten etteivät sangot pääse liikkumaan vaunussa vaan pysyvät tiiviisti omilla paikoillaan.

 

Tutustu tästä tuotteeseen tarkemmin!

 

 

 

 

                                           
                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›