Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Altaita ja lisävarusteita jokaiseen makuun ja tarpeeseen

Ajankohtaista » Altaita ja lisävarusteita jokaiseen makuun ja tarpeeseen

Aina tyylikäs ja toimiva teräsallas

Erityisesti keittiössä tiskiallas on tärkeässä roolissa, miksei toki myös esimerkiksi kodinhoitohuoneessa tai vaikkapa kesämökillä. Toisinaan altaan äärellä touhuaa useampi käyttäjä, ja toisinaan tiskialtaaseen tulee mahtua kerralla esimerkiksi isoja kattiloita, toisaalta taas pienempään kotiin ja pienempiin tarpeisiin käy kätevästi pienempikin allas. Tarpeita tiskialtaan suhteen on siis yhtä monia kuin on sen käyttäjiä.

 

Altaiden harkitut yksityiskohdat tuovat ylellisyyttä ja käytännöllisyyttä arkeen ja juhlaan. Metallin sävyt luovat toimivaa kontrastia muille tilan sävyille mm. kulta, messinki, kupari sekä kromi, joita löytyy runsaasti esimerkiksi keittiöaltaiden, hanojen ja vetimien valikoimasta. Harkitut metalliset yksityiskohdat elävöittävät keittiön ja muidenkin kodin tilojen ilmettä, ja tuovat siihen mukanaan ripauksen näyttävyyttä.

Valikoimastamme löytyvät Alveuksen teräsaltaat ovat valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Teräs tiskialtaan materiaalina on ajaton ja kestävä materiaali, joka kestää aikaa ja kulutusta sekä on helppo pitää puhtaana. Altaat ovat hyviä kestämään kolhuja, korkeita lämpötiloja ja naarmuja. Teräsaltaiden muotoilussa jokaisella yksityiskohdalla on merkityksensä, ne ovat toimivuutensa lisäksi myös tyylikäs osa sisustusta kodin eri tiloissa.

Esimerkiksi valikoimastamme löytyvät Kombino teräsaltaat, sopivat yksistään tai yhdistettynä toiseen Kombino-altaaseen. Asentamalla kaksi Kombino allasta vierekkäin, saat tehtyä näyttävän ja käytännöllisen keskipisteen suurempaan ja vaativampaankin keittiöön. Keskimääräistä syvempi 195 mm allas luo korkealuokkaisen vaikutelman keittiöön tarjoten samalla tarpeeksi tilaa astioiden pesuun. Altaassa on esteettisesti piilotettu ylivuoto, joka estää esimerkiksi pesusientä tarttumasta kiinni.

 

 

Kestävä ja pitkäikäinen komposiitti

Helppohoitoinen komposiittiallas kestää erittäin hyvin kulutusta sekä kuumuutta, tehden altaasta luotettavan ja pitkäikäisen valinnan esimerkiksi keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. Kestävä komposiittiallas voidaan asentaa helposti mihin tahansa työtasomateriaaliin.

Alveus tuotevalikoiman komposiittialtaat valmistetaan laadukkaasta ja kestävästä granital materiaalista, joka on 75 % kvartsia ja 25 % polymeeri hartsia. Allas kestää hyvin naarmuja ja iskuja sekä kuumuutta 180 asteeseen asti. Sileä pinta takaa helpon puhdistuksen: lika, tahrat ja jopa vahingossa vuotaneet kemikaalit voidaan poistaa vaivattomasti. Laadukas materiaali ja asianmukainen puhdistus takaa komposiittialtaan pitkäikäisyyden.

 

Esimerkiksi Atrox-komposiittiallas on tyylikäs, kestävä ja laadukas valinta niin kotiin kuin esimerkiksi toimistotiloihinkin. Altaassa yhdistyvät sekä tyylikäs muotoilu että monipuolinen toiminnallisuus. Tämä komposiittiallas sopii monenlaiseen sisustukseen ja kodin tyyliin.

Laitetaanko lisävarusteita?

Tiesitkö, että altaisiin on saatavilla myös monipuolinen valikoima erilaisia lisävarusteita arjen askareita helpottamaan? Valikoimastamme löydät esimerkiksi erilaiset leikkuulaudat, huuhtelukulhot ja astiankuivausritilät sekä monenlaista muuta altaan yhteyteen asennettavaa tai puhdistusta helpottavaa tuotetta.

Kysy lisää myynnistämme!

Myyntitiimimme auttaa mielellään oikeanlaisten allasvalintojen tekemisessä!

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›