Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Alumoccia, akustiikkaa, seinävinyyliä, rimapaneelia, sisustuslevyt kaikenlaisiin tarpeisiin!

Ajankohtaista » Alumoccia, akustiikkaa, seinävinyyliä, rimapaneelia, sisustuslevyt kaikenlaisiin tarpeisiin!

Valikoimastamme sisustuslevyt moniin eri tiloihin ja tarpeisiin

Etsit sitten näyttävää kuosia sisätilojen pinnoiksi esimerkiksi keittiön välitilaan tai vaikkapa  ääntä pehmentävää akustiikkalevyä toimistoon, sisustuslevyjen valikoimastamme löydät juuri oikeat sisustuslevyt suunnitelmaasi!


Valitsemme laadukkaaseen sisustuslevyvalikoimaamme sävyjä, jotka kestävät aikaa ja katseita. Päivitämme niitä myös aktiivisesti, joten löydät aina tuoreita ratkaisuja suunnitelmasi toteuttamiseksi. Lisäksi sisustuslevymme ovat helppokäyttöisiä - esimerkiksi akustiikkalevyt ovat paitsi kevyitä myös helppoja kiinnittää.


Tutustu sisustuslevyihimme tarkemmin tässä jutussa.

 

 

Alumoccia esimerkiksi välitilaan

Alumocci sisustuslevy on 4 mm vahvaa komposiittilevyä, jossa molemmin puolin alumiinikerros. Alumoccia on helppo työstää, taivuttaa ja leikata. Se sopii ominaisuuksiensa ansiosta monenlaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Lisäksi alumocci-levymme ovat helppokäyttöisiä – kiinnitys on nopeaa ja näppärää!

 

Alumoccien sävy ja kuosivalikoimamme on laaja. Valitsemme tyylikkääseen alumoccivalikoimaamme sävyjä, jotka kestävät aikaa ja katseita. Päivitämme sävyvaihtoehtoja myös aktiivisesti, joten löydät aina tuoreita ratkaisuja suunnitelmasi toteuttamiseksi. Alumoccilevyyn on myös mahdollista painattaa haluamansa kuosi tai kuva. Levyä löytyy valikoimastamme useassa eri koossa.

 

 

Kosteuden kestävää seinävinyyliä kylpyhuoneeseen

Dumawall on ympäripontattu kosteuden kestävä seinävinyyli. Seinävinyylin koko on 50x90 cm, vahvuus 5mm. Käytettäessä levyä 50cm korkeassa välitilassa leikataan pitkältä sivulta vain leveä pontti pois.
Vinyyliä voidaan kiinnittää lähes kaikilla yleisimmillä kiinnitysmassoilla, sen asentaminen on helppoa ja nopeaa!

 

Seinävinyyleiden aktiivisesti päivittyvästä valikoimastamme löydät monipuolisesti tyylikkäitä vaihtoehtoja sävyjen ja kuosien puolesta monenlaiseen makuun.

Monipuolisia akustiikkaratkaisuja

Valikoimastamme löydät valikoiman erilaisia akustiikkaratkaisuja aina toimistoista koteihin ja vaikkapa liikuntahalleihin. Akustiikkalevymme on valmistettu polyesteristä. Levyt ovat kevyitä ja helppoja kiinnittää.

 

Pinnaltaan akustiikkalevyt ovat kauniin eläväisiä. Ne ovat läpivärjättyjä ja paksuudeltaan 9 tai 22 millimetriä. Akustiikkalevyjä voidaan käyttää mm. seinäkkeissä, seinissä tai katoissa. Levyt soveltuvat esimerkiksi toimistoihin, kokoustiloihin, julkisiin tiloihin, kouluihin, saleihin ja auditorioihin.

 

Maahantuomamme akustiikkalevyt on testattu ja hyväksytty
rakennusmateriaalien parhaaseen päästöluokkaan M1. Levyn paloluokka: B-s1, d0 , mikä tarkoittaa että levyä voidaan käyttää esim. kouluissa, päiväkodeissa ym. julkisissa tiloissa.

 

 

Hexagon akustiikkalevyjen avulla luot kotiin, toimistoon tai vaikkapa jumppasaliin äänieristyksen aivan uudenlaisella tavalla. Tyylikkäät akustiikkalevyt on leikattu hexagonin muotoon ja niissä on viistetyt reunat.


Yhdistelemällä eri värisiä Hexagon akustiikkalevyjä, voit rakentaa haluamasi kokonaisuuden. Levyt myydään väreittäin kolmen kappaleen pakkauksissa. Levyt ovat kooltaan 200 x 230 x 22 mm.

 

 

Valikoimastamme löytyy myös tyylikäs uutuus, ääntä vaimentavat tyylikkäät rimapaneelilevyt, jotka sopivat täydellisesti pohjoismaiseen sisustustyyliin. Paneeleissa on  9mm akustiikkalevy taustana. Näin ollen rimapaneelit auttavat myös parantamaan toimitilojen tai kodin huoneakustiikkaa.

 

Rimapaneelit soveltuvat erityisesti toimistoihin, kokoustiloihin, julkisiin tiloihin, kouluihin, saleihin ja auditorioihin. Ja miksipä ei myös monipuolisesti kodin eri tiloihin. Paneelin toisen reunan reunimmainen rima tulee reunan ohi, joten paneelien sauma jää piiloon. Rimojen jako säilyy samana, joten saumakohtaa ei huomaa, mikä tekee asentamisesta helppoa ja siistiä! Paneelissa olevaien rimojen sisus on mdf :ää ja rimat on pinnoitettu mel:llä.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›