Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Asiakasreferenssi, Huusholli Keittiöt

Ajankohtaista » Asiakasreferenssi, Huusholli Keittiöt

”Asiakasta kuunnellaan poikkeuksellisen paljon”

Huusholli Keittiöt suunnittelee ja valmistaa kodin kiintokalusteratkaisuja muun muassa keittiöön, kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Huusholli Keittiöt tunnetaan toimivista, kauniista sekä laadukkaista keittiöistä sekä hyvästä suunnittelusta. Kalusteita toimitetaan ympäri Suomen ja toisinaan myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

 

Yrityksen asiakaskunta koostuu vielä tänä päivänäkin pääsääntöisesti kuluttaja-asiakkaista, mutta rakennusliikkeet ja kaupanala kasvavat koko ajan. Tällä hetkellä Huusholli Keittiöt työllistää yrittäjät mukaan lukien 17 henkeä.

Artikkelin kuvat, Huusholli Keittiöt.

 

Huusholli Keittiöt on tehnyt R Mokki Oy:n kanssa yhteistyötä yli kymmenen vuotta, mutta kahdeksan vuotta sitten uuden edustajan ja asiakasvastaavan myötä yhteistyö laajeni ja syveni merkittävästi.

 

– Myllykosken Teemulla oli paljon sellaisia tuotteita ja juttuja, mitä hän osasi kaupata meille. Lisäksi hän oli vastaanottavainen ja aktiivinen kaikkien tuotteiden suhteen, mitä me tarvitsimme, myyntijohtaja Piia Saarikoski Huusholli Keittiöiltä taustoittaa.

 

– Laajempi yhteistyö lähti liikkeelle Alumocci-komposiittisisustuslevyistä. Ja se on varmasti edelleen yksittäinen tuote, jota ostamme eniten heiltä.

 

Tuotteista Huusholli Keittiöt käyttää laajasti lähes koko R Mokin valikoimaa: esimerkiksi WingLine-taiteovijärjestelmiä ja aamiaiskaappien kiskoja, altaita, vetimiä, kalustejalkoja ja välitilalevyjä.

 

– Hyödyntämämme tuoterepertuaari on varsin laaja.

 

Äärimmäisen hyvää yhteistyötä

R Mokin toiminta on vakuuttanut Saarikosken. Yrityksellä on suuret varastot, jossa on aina tavaraa. Toimitusajat ovat nopeita – eikä keräilyvirheitä juurikaan tule. Lisäksi uutuustuotteista tiedotetaan hyvissä ajoin.

– Toimitusvarmuus on huippuluokkaa, kaikki on aina aikataulussa. Ja jos tulee joku muutos, siitä tulee viestiä. Ei tule yllätyksiä, Saarikoski jatkaa.

 

Myyntijohtajana Piia Saarikoski joutuu selvittelemään työnsä puolesta paljon asioita ja yksityiskohtia, mutta R Mokin kohdalla kaikki on aina todella selkeää.

 

– Koskaan ei ole epäselvää, mitä tuote maksaa, onkohan tuotetta olemassa, saakohan sitä toisen värisenä tai minkähän mittaisena näitä saa. Lisäksi jos on jotakin kysyttävää, vastauksen saa aina, Saarikoski sanoo.

 

Yritysten välinen yhteistyö on Saarikosken mukaan äärimmäisen hyvää, aktiivista ja toimivaa. Etenkin yksi piirre erottaa Saarikosken mielestä R Mokin monista muista alan toimijoista.

 

– R Mokissa on poikkeuksellista se, kuinka paljon he aidosti kuuntelevat asiakasta.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›