Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Asiakasreferenssi, Puusepänliike Hirvelä Oy

Ajankohtaista » Asiakasreferenssi, Puusepänliike Hirvelä Oy

Vahva yhteistyökumppani suunnittelussa ja tuotekehityksessä

 

Puusepänliike Hirvelä on vuonna 1976 perustettu perheyritys, joka valmistaa erikoiskalusteita muun muassa pankeille, kauppaketjuille ja vakuutusyhtiöille. Yrityksen 1 000 neliön tuotantotilat sijaitsevat Seinäjoella, josta se toimittaa erikoiskalusteita ympäri Suomen, erityisesti Seinäjoen, Tampereen ja Helsingin alueille.  

 

Yhteistyö R Mokin ja Puusepänliike Hirvelän välillä on jatkunut jo vuosia vakaalla pohjalla. R Mokki toimittaa Puusepänliike Hirvelälle erityisesti mekanismeja ja heloja, joita käytetään tuotteiden kokoonpanossa. 

 

– Isäni aikoinaan aloitti yhteistyön, ja olen sitten jatkanut sitä tutustuttuani Reiman kanssa työasioissa. R Mokki on meillä projektien tuotteiden suunnittelussa vahvasti mukana. Esimerkiksi erään toimistoprojektin sähköpöytiin suunnittelimme levytavarat ja Reima mekanismit. Hänen kanssaan usein mietimme, miten tuotteet kannattaisi rakentaa ja mitä osia niihin tarvitaan, kertoo Puusepänliike Hirvelän toimitusjohtaja Janne Hirvelä.   

 

 

 

 

 

Kuva: Oma Säästöpankin konttori, Seinäjoen keskusta

 

 

 

Kuva: Oma Säästöpankin konttori, Seinäjoen keskusta

Joustava yhteistyökumppani myös kiireessä

 

Vaikka yhteistyöprojektit ovatkin satunnaisia, jatkuu yhteydenpito kuitenkin aktiivisesti myös niiden ulkopuolella muun muassa tuotekehityksen ja R Mokin valikoimiin tulleiden uusien tuotteiden puitteissa.  


– Heiltä tulee aktiivisesti tietoa uusista tuotteista ja ideoista, joita voisimme omissa projekteissamme hyödyntää. On hienoa, että saamme kaikki uudet tuotteet ja ratkaisut niin hyvin tietoomme, eikä mikään jää huomaamatta, kiittelee Hirvelä.  

 

Myös varastotuotteiden toimitukset ovat ripeitä, ja tuotteita pystyy noutamaan hyvin joustavasti R Mokilta paikan päältä. Jos tuotteita vain on varastossa, ne saa hakea tilauksen tekemisen jälkeen usein jo saman päivän aikana – ellei jopa lähes saman tien.  

 

– Toimimme molemmat Seinäjoella, joten sijainti on meille myös hyvin näppärä. Pystymme todella joustavasti hakemaan tavaraa tai vaikka tapaamaan, kertoo Hirvelä.  

 

 

 

Myös poikkeukselliset toteutukset onnistuvat

 

Usein tuotteisiin vaaditaan osia, jotka eivät ole standardimittaisia. Oikean kokoinen osa saadaan kuitenkin aina. Räätälöintiä vaativissa tapauksissa R Mokki joko neuvottelee soveltuvan osan senvalmistajan kanssa tai mahdollisuuksien mukaan muokkaa siitä omalla pajallaan sopivan.  


– He eivät jätä mitään kesken siksi, että valikoimista puuttuisi tarvitsemamme kokoinen osa. He järjestävät aina osan, joka toimii tuotteessa. Heidän kanssaan on ollut mukava toimia, ja yhteistyö Reiman kanssa on aina sujunut loistavasti, summaa Hirvelä yhteistyöstä.  

 

 

 

Kuva: Oma Säästöpankin konttori, Seinäjoen keskusta

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›