Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Asiakasreferenssi, Royal Kalusteet Oy

Ajankohtaista » Asiakasreferenssi, Royal Kalusteet Oy

Aktiivinen yhteistyö monipuolisissa heloituksen projekteissa 

 

Royal Kalusteet on vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka valmistaa kalusteita pääasiassa julkiselle sektorille ja rakennusliikkeille, mutta myös muille yrityksille. Kohteita voivat olla muun muassa koulut, myymälät, ravintolat ja hotellit. 

 

Yhteistyö R Mokin kanssa alkoi aikoinaan helatoimituksilla ja on jatkunut näihin päiviin aina R Mokin alkumetreiltä saakka. Vuosien varrelle mahtuu monipuolisesti myös projekteja, joissa on tarvittu apua myös kehitykseen ja suunnitteluun.  

 

– R Mokki on meille hyvin aktiivinen yhteistyökumppani. Heillä on järkevä tapa toimia, ja tavara on laadukasta ja hyvin hinnoiteltua. Laatu, palvelu ja hinnat ovat hyvässä linjassa, kertovat Royal Kalusteen hallituksen puheenjohtaja ja myyntivastaava Jenni Malmström sekä toimitusjohtaja Petri Malmström.  

 

 

 

Kuva: Royal Kalusteiden kohde, Tampereen Pyynikin Trikoon hotellihuoneisto. Kohteessa käytetty mm. Mokilta saatavia Corian-altaita.

 

 

 

Kuva: Royal Kalusteiden kohde, Tampereen Pyynikin Trikoon hotellihuoneisto.

 

Sopiva ratkaisu löytyy aina 

 

Royal Kalusteet valmistaa kalusteita pääasiassa asiakkaan suunnitelmien pohjalta. Joissain projekteissa yhteistyötä tehdään tiiviisti myös arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa, jotta asiakkaalle voidaan tarjota kokonaisvaltaista avaimet käteen -palvelua. Jennin mukaan suunnitelmiin on kuitenkin välillä ajateltu heloja, joita ei ole saatavilla:  

 

– Kunnioitamme aina ammattilaisten tekemisiä suunnitelmia mahdollisimman pitkälle. Joskus kuitenkin tulee tilanteita, kun on pakko mennä alkuperäistä suunniteltua osaa vastaavalla. Silloin kysymme ratkaisua R Mokilta ja Markukselta. Mokilta on aina etsitty meille vastaava hela tai he ovat kehittäneet sopivan ratkaisun.  
 

R Mokki on Hettichin virallinen yhteistyökumppani, mistä on ollut Royal Kalusteille myös mainittavaa hyötyä korvaavien tavaroiden valinnassa. Hettich on maailmanlaajuinen helatoimittaja, jonka ammattilaiset tuntevat ja jonka tuotteisiin luotetaan.  

 

– Kun Hettichillä on vastaava tuote, on suunnitellun osan korvaaminen yleensä suoraviivaista. Hettichon niin tunnettu brändi, että sen tuotteet käyvät yleensä kaikille ammattilaisille. Hettich on tuotteissaan myös aina aallon harjalla, ne eivät jää ikinä junnaamaan, kertoo Petri.  

 

 

Uusia ratkaisuja ja avointa keskustelua 

 

Ratkaisujen ideoinnista ja kehittämisestä on ollut kokonaisuudessaan Royal Kalusteille suuri etu. Petri kertookin, että projekteihin löydetään aina kulloinkin sopiva ratkaisu – ja jos sellaista ei löydy valmiina, se kehitetään.  

 

– R Mokille ja Markukselle on kuitenkin kertynyt runsaasti kokemusta kaikenlaisista projekteista, joten he tietävät, millaisia ratkaisuja niissä on käytetty. Markus on myös aina tutkinut asioita aktiivisesti itse, joten hänelle voin aina laittaa kuvan tarvittavasta tavarasta, ja hän löytää sopivan. Myös R Mokin kehittämät tuotteet ovat olleet hyviä. Suomessa valmistetut tuotteet on mietitty suomalaisen käytön pohjalta, joten ne toimivat täällä hyvin. 
 

Yhteistyötä on syventänyt erityisesti R Mokin ja Royal Kalusteiden yhteinen tapa toimia ja viestiä. Kiitosta saavat erityisesti reilu kohtelu ja avoimuus – kaikesta voidaan puhua ja asioille pystytään aina nauramaan päälle. Jenni ja Petri suosittelevatkin lämpimästi R Mokin palveluita myös muille.  

 

– Kaikkea hauskaakin on sattunut vuosien varrella. Aina olen pystynyt suosittelemaan. Kaupanteko heidän kanssaan on aina hyväntuulista ja reilua, summaavat Jenni ja Petri kokemuksiaan yhteistyöstä R Mokin kanssa.  

 

 

 

Kuva: Royal Kalusteiden kohde, Tampereen Pyynikin Trikoon hotellihuoneisto.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›