Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Elfa tarjoaa helppoa muokattavuutta

Ajankohtaista » Elfa tarjoaa helppoa muokattavuutta

Järjestelmällisyyden ystävät rakastuivat Elfan riippukiskolliseen säilytysjärjestelmään

 

Kun kaksi aikuista lapsineen muuttaa yhteiseen kotiin, on sanomattakin selvää, että järkevälle säilytystilalle tulee tarvetta. Näin oli myös asiakkaamme uudiskohteessa, johon kaivattiin toimivaa säilytysjärjestelmää niin vaatteille kuin muille tarvikkeille. Oli erityisen tärkeää, että uusi yhteinen koti tarjoaisi heille rauhallisen ja järjestelmällisen tilan, jossa kaikille tavaroille ja asioille on oma paikkansa.

 

 

Vaatehuoneeseen säilytysjärjestelmä, joka pitää tavarat järjestyksessä

 

Paritaloasunnossa oli tupakeittiön ja saunan lisäksi kolme makuuhuonetta, joista kahteen oli suunniteltu omat syvennyksensä vaatekaapistolle. Suunnitelma kuitenkin muuttui, sillä toista huoneista tultaisiin käyttämään työhuoneena. Niinpä päämakuuhuoneeseen otettiin hieman lisää tilaa toisesta makuuhuoneesta, jotta huoneeseen saatiin myös kompaktin kokoinen vaatehuone.

Vaatehuoneeksi muuttunut säilytystila avasi uuden ulottuvuuden sille, millaista säilytysjärjestelmää sinne asennettaisiin. Suunnittelussa tuli kiinnittää huomiota niin käyttötarkoitukseen kuin kulkureitteihin. Siistiä ja muunneltavaa säilytystilaa haluttiin paitsi vaatteille myös muille tarvikkeille – kuten petivaatteille, joita pariskunnan rouvan aikuiset lapset käyttävät heillä vieraillessaan. Lisäksi haluttiin, että ratkaisussa voitaisiin säilyttää myös korkeaa tilaa tarvitsevia vaatteita ja tavaroita.

 

 

 

 

Elfan riippukiskollista säilytysjärjestelmää voi muokata joka

tilanteeseen ja tilaan

 

Suunnitelmassa päädyttiin Elfan riippukiskolliseen säilytysjärjestelmään erityisesti sen korkean laadun, monipuolisen muokattavuuden ja helpon asentamisen ansiosta. Katon rajaan seinälle asennettaviin kantokiskoihin asennetaan riippukiskot vapaasti roikkumaan. Näihin kiskoihin voidaan kiinnittää kannattimia niin koreille, hyllyille kuin muille järjestelmän lisäosille.

Tämän asiakkaan vaatehuoneeseen asennettiin kahden kantokiskon varaan seitsemän riippukiskoa, joihin laitettiin lankahyllyjä sekä ulosvedettäviä mesh-koreja ja housuripustimia. Lisäksi osan lankahyllyistä alle asennettiin vaatetankoja sekä ulosvedettäviä kenkätelineitä ja mesh-kenkähyllyjä. Katon ja lattian rajaan jätettiin tilaa säilytyslaatikoille. Kokonaisuus viimeisteltiin Décor-koristelistoilla, jotka tuo ratkaisuun lisää yksinkertaista ulkomuotoa.

Kaikkia lisäosia ja riippukiskoja voi liikutella vapaasti myös asentamisen jälkeen ilman, että ruuvit tai kiinteät kiinnikkeet asettaisivat rajoitteita käytännölliselle toteutukselle. Järjestelmä on helppo siirtää tarvittaessa myös toiseen tilaan, sillä seinään kiinnitetään ainoastaan katonrajaan asennettavat kantokiskot. Muiden osien asentamiseen tai irrottamiseen ei tarvita työkaluja, vaan kaikki kiinnikkeet ovat elementeissä itsessään.

 

 

Elfa tarjoaa uskomattoman määrän helppoa muokattavuutta

 

Elfan riippukiskollinen säilytysjärjestelmä on uskomattoman muokattava, mikä tekee siitä erinomaisen ratkaisun jokaiseen tilaan ja tarpeeseen. Elfan ratkaisuista löytyy myös muita loistavia säilytysjärjestelmä seinälle, oveen tai lattialle asennettaviksi. Valitse vain järjestelmä, joka sopii parhaiten koitiisi ja tarpeisiisi, ja lisää siihen osat, joilla saat kaikki säilytystarpeesi katettua!

 

 

Klikkaa tästä tuotesivulle!

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›