Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Finn-Powerin uudet toimistotilat

Ajankohtaista » Finn-Power

Finn-Powerille huippuluokan
asiakas-ja toimistotilat

 

Julkaistu 14.11.2019

 

Finn-Powerin uudet hulppeat 20 000 neliömetrin toimitilat on avattu virallisesti käyttöön maaliskuussa 2019. Asiakkaamme on kalustanut yrityksen toimistotilat ja pääsimme loppukesästä katsastamaan hienot tilat Seinäjoen uudella teollisuusalueella.
Finn-Power Oy on nykyisin Seinäjoella toimiva asennus- ja kokoonpanotehdas. Finn-Power on maailmanmarkkinoiden johtavia levytyökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneita yrityksiä. Tuotevalikoima on alan laajimpia ja palvelee asiakkaita erilaisissa sovelluksissa ympäri maailman.

 

Kuva: PrimaPower

 Kuva: PrimaPower

 

Uudet hulppeat tilat nopealla aikataululla

Prima Industri –konserniin kuuluvan Finn-Power Oy:n tilat Kauhavalla alkoivat käydä pieniksi ja uusien tilojen tarpeessa Seinäjoen kaupunki vastasi yrityksen tarpeisiin nopeasti. Seinäjoen kaupungin omistama Seinäjoen Yrityskiinteistöt Oy valmistutti Finn-Powerille upouudet tilat teollisuusalueelle. Tehtaan tuotantopuolen hyvin suunniteltu ja organisoitu muutto tapahtui kesällä 2018 vain kolmessa viikossa. Toimistotyöntekijät muuttivat uusin tiloihin lokakuussa 2018, jolloin toista tuhatta muuttolaatikkoa vaihtoi paikkaansa paikallisen pesäpalloseuran, JymyJussien, avustuksella.

 

 

Finn-Powerin tilat ovat viidessä kerroksessa, joista alimmassa on aula, lounasravintola ja edustustilat. Ylimmästä kerroksesta löytyy komeat neuvottelutilat. Toimistotilat ovat kolmessa kerroksessa. Huikea näkymä kohtaa tulijan jo heti aulassa. Aulasta näkee kaikkiin toimistokerroksiin avarasti lasisten seinien ansiosta. Aulan kierreportaikko ja katosta riippuva massiivinen Prima Power brändin logo tekevät lähtemättömän vaikutuksen yrityksestä ja sen tiloista. Aula toimii kuin käyntikorttina yritykselle. Kaikki sopivat hienosti yhteen ja ovat viimeisintä kalustetta myöden loppuun asti suunniteltuja.

 

Tyylikäs toimisto modernia teknologiaa hyödyntäen

Toimistokerrokset ovat toistensa kanssa identtisiä, mutta tilojen jaottelut sermeillä tekevät jokaisesta kerroksesta omanlaisensa. Toimistossa toisiaan tukevat osastot on sijoitettu lähekkäin. Toimitilat on suunniteltu yrityksen kasvu huomioon ottaen, jokaisessa kerroksessa on varaa lisätyöntekijöille. Suurimmalla osalla toimistossa työskentelevistä on omat nimetyt paikkansa. Lisäksi jokaisesta kerroksesta löytyy erillisiä toimisto- ja neuvotteluhuoneita, jotka ovat työntekijöiden vapaassa käytössä. Kaikissa toimistokerroksissa oli heti sisään tultaessa myös yhteiset ja avonaiset taukotilat, joihin on helppo istahtaa juomaan kupponen ja vaihtamaan työasiat ja muut kuulumiset päivän aikana. Tehokas, mutta silti rento tunnelma toimiston arjesta välttyi jo tässä, heti toimistoon astuttaessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toimistotilat on kalustettu valikoimamme huippulaadukkailla sähkösäätöpöydillä ja käytännöllisillä ääneneristyssermeillä ja –levyillä. Toimitilat kokonaisuudessaan ovat tyylikkäät, nykyaikaiset ja yhtenäiset. Sekä toimisto että tuotantopuolikin noudattelee hienosti samaa linjaa. Toimiston, aulan ja muut yhteiset tilat on suunnitellut Seinäjokinen arkkitehtitoimisto ja sisustussuunnittelijat.

 

Sähköpöydät ja sermit istuvat nykyaikaisen toimiston ulkoasuun ja viimeisteleen sen ergonomisuudellaan ja käyttömukavuudellaan. Sähköpöytien avulla työskentelyn ergonomia on otettu hyvin huomioon. Jokaisessa säätöpöydässä on digitaalinen ohjainpaneeli ja muistipaikat, johon jokainen työntekijä voi asettaa omat työskentelykorkeutensa, jolloin työskentelyasentoa on nopea vaihtaa pitkin työvuoroa.

 

Finn-Powerin toimistoissa on avara ja valoisa tunnelma. Suuret ikkunat tuovat luonnon valon kauniisti toimistoon, mutta myös valaistus on suunniteltu optimaaliseksi juuri näyttöpäätetyölle. Suurissa yhtenäisissä tiloissa on yhteensä toista sataa toimistotyöntekijää. Avokonttorin äänet on saatu kuitenkin hyvin taltutettua ääneneristyssermeillä ja –levyillä. Sermeillä tilat on jaettu käytännöllisiksi ja levyillä on tuotu lisäeristystä seinille ja kattoon. Ääneneristyssermit ovat suuressa osassa toimistojen sisustuksessa. Sermien tarkasti valitut värisävyt tuovat käytännöllisesti esiin Prima Powerin logosta otettuja värejä. Kuin kirsikkana kakun päällä hienoissa sinisen sävyisissä työtiloissa on pirteän oransseja metallisia vaatetelineitä ulkovaatteille.

 

Asiallinen ja viihtyisä kokonaisuus

Finn-Powerin toimitilojen suunnittelussa on otettu kulttuurimallia Italiasta, jossa kaikki toimivat yhdessä ja saman katon alla. Yrityksessä vieraillessa kulttuurimalli välittyikin onnistuneesti. Finn-Power oli kuin oma pieni kylänsä omaa viihtyisää lounasravintolaa myöden.


Yritysvierailu oli mukava ja lämminhenkinen. Oli mukava päästä näkemään tuotteitamme oikeassa ympäristössä ja tiiviissä käytössä. Onnittelut vielä Finn-Powerille uusista tiloista ja suuret kiitokset vierailusta.

 

- Laura Röyskö

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›