Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Keittiö vuonna 2021

Ajankohtaista » Keittiö vuonna 2021

 

Keittiötrendit vuonna 2021

 

Keittiötrendit muuttuvat vauhdikkaasti. Vuoden 2020 suurena sisustusintoilun kohteena olivat erityisesti mustat keittiöt. Musta on ajattomasti tyylikäs, moderni ja syvyyttä antava värivaihtoehto. Jos et halua kaikkia kodin kaappeja valita mustaksi, esimerkiksi yläkaapisto voi olla tummanpuhuva ja alakaapisto jotain muuta materiaalia.  

 

Mustia keittiöitä toki tehdään ja suunnitellaan edelleen tänäkin vuonna, mutta rinnalle tämän vuoden aikana alkaa tulla luonnonläheisiä sävyjä kuten vihreää ja ruskeaa yhdistettynä esimerkiksi puun eri sävyihin, sekä tuttuihin ja turvallisiin valkoiseen ja mustaan.

 

 

Puuta ja metallia

 

Puu on lämmin, monipuolinen materiaali ja se sopii hyvin erityisesti Pohjoismaiseen sisustustyyliin. Puun monipuolisista värisävyistä voi jokainen valita mieleisensä. Löytyy esimerkiksi vaaleaa, harmaata, punaruskeaa ja tummanruskeaa puulajista ja sen käsittelystä riippuen. Puun sävyissä tammi ja sen eri sävytykset, joista kuultovaalea ja puuterimaiset sävyt sekä tumma tammi ja pähkinä ovat uudelleen nousussa. Keittiön pinnoissa, kuten työpöytätasoissa erilaiset luonnolliset puukuosit ovat suosittuja.

 

Metallin sävyt luovat vastakohtaa lämpimille puun sävyille mm. kulta, messinki, kupari sekä kromi, joita löytyy runsaasti esimerkiksi keittiöaltaiden, hanojen ja vetimien valikoimasta. Teräksen lisäksi muita kylmemmän sävyisiä metalleja ovat hopea ja alumiini. Lämpimiä metallisävyjä ovat kupari, messinki, pronssi ja kulta. Harkitut metalliset yksityiskohdat elävöittävät keittiön ilmettä ja tuovat siihen mukanaan ripauksen näyttävyyttä.

 

Aiheeseen liittyvät tuoteratkaisut meiltä:
-altaat

-vetimet

-välitilaratkaisut

 

Aamiaiskaappi vai monitoimikaappi, entäpä tilankäyttö tai valaistus?

 

Aamiaiskaapeista on tullut nopeasti suomalaisten suosikkeja. Hotellimainen ratkaisu tuo arkeen ripauksen ylellisyyttä ja pienkodinkoneet pysyvät piilossa katseilta. Keittiössä ja lisäksi myös kodinhoitotilassa käytetään erilaisia muunnelmia ”aamiaiskaapista”, joka oikeastaan voisikin olla nimellä monitoimikaappi tai pieni työskentelytila.

 

Tutustu tästä aamiaiskaapin mekanismiratkaisuihimme.

 

Kotien asumistilat ovat pienentyneet joten kaikki tila on käytettävä tehokkaasti, jolloin erityisesti kiintokalusteiden tilankäyttö maksimoidaan. Leveät laatikostot erilaisilla sisustarvikkeilla tuovat säilytystilaa keittiöön oikealle käyttökorkeudelle. Lisäksi tilan säästämiseksi ja keittiön ilmeen keventämiseksi keittiön liesitasoihin integroidaan kompaktisti liesituuletin, jolloin keittiön visuaalinen ilme säilyy eheänä.

 

Myös valaistus on tärkeä osa keittiön sisustusta ja se vaikuttaa merkittävästi sekä keittiön tunnelmaan että keittiön toimivuuteen. Tehokkaan perusvalaistuksen lisäksi suosiotaan ovat lisänneet erilaiset näyttävät lisävalaisimet esimerkiksi keittiön saarekkeen yläpuolella.

 

Täältä voit kurkata meiltä löytyvät valaistukseen liittyvät tuotteet.

 

Summa summarum, keittiö 2021

 

Sisustustrendit vuonna 2021 voisi tiivistää esimerkiksi näillä muutamilla sanoilla: kodikas, kestävä ja käytännöllinen. Kolme toimivaa K:ta.

 

Materiaaleista pinnalle nousevat monipuolinen puu, ja puumaiset pinnat ylipäätään sekä metallit niiden eri käyttötarkoituksissa.  Vuoden 2021 väreistä suosiossa ovat maanläheiset ja lämpimät värit, kuten ruskea, beige, harmaa ja okran eri sävyt. Muista väreistä taivaan sinisen sekä vihreän eri väriskaalat tuovat ilmettä keittiöön. Luonnonläheiset, murretut sävyt ja materiaalit tuovat lämpöä ja kodikkuutta keittiöön kuin keittiöön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›