Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Keittiön monipuoliset säilytysratkaisut valikoimastamme!

Ajankohtaista » Keittiön monipuoliset säilytysratkaisut valikoimastamme!

Keittiön kulmakaapit tehokkaaseen käyttöön

Keittiön kulmakaapit ovat usein hankalia hyödyntää, ja kaapin perällä olevia tavaroita esimerkiksi kattiloita ja pannuja on hankala kaivaa esiin, tuttua vai mitä?

 

Meidän tuotevalikoimasta löydät kattavasti ratkaisuja tähänkin pulmaan, nimittäin keittiön kulmakaapin kätevään ja toimivaan säilytykseen erilaiset piilokulmamekanismit ja karusellit!

 

Esimerkiksi näppärästi ulos pyöräytettävä karuselli tuo kerralla koko kaapin sisällön käsien ulottuville.  Ulosvedettävät piilokulmamekanismit taas antavat käyttäjälleen helpon ja vaivattoman tavan hyödyntää syviä kaappeja paremmin.

 

Toimivat säilytysratkaisut alakaappiin ja korkeaan komeroon

 

Keittiön kaapit järjestykseen, tavarat helposti saataville ja kaikelle oma paikkansa tyylikkäillä ja toimivilla keittiön mekanismeilla! Keittiön kaapeista löytyy monenlaista ruokatavaraa, pakettia, pussukkaa ja purkkia. Usein ne kaapin perällä olevat tavarat unohtuvat ja jäävät käyttämättäkin.

 

Käytännöllisellä, korkeasta kaapista ulos vedettävällä apteekkimekanismilla on jokainen tavara helposti saatavilla ja käytettävissä, jokaiselle tavaralle löytyy helposti oma paikkansa. Ja onhan tämä kivan näköinenkin!

 

Purkit ja purnukat piiloon kaappiin, mutta näppärästi järjestykseen ja saataville vetohyllyköillä. Keittiön alakaappeihin asennettavat etusarjakiinnitteiset vetohyllyköt löydät meiltä kolmessa eri mitassa, vetohyllyköt ovat varustettu soft close kiskoin. Lisäksi valikoimastamme löytyy vetohyllykkö Supreme kahdella hyllyllä, kahdessa mitassa, tyylikkäässä antrasiitin sävyssä.

Vetolaatikot ja kuivauskaappi järjestykseen

Pienilläkin asioilla voi sekä helposti että nopeasti mutta myös edullisesti tehdä keittiöstä vieläkin toimivamman!

 

Esimerkiksi erilaisilla keittiön kuivauskaapin tasohyllyillä ja lautashyllyillä astioiden kuivatus sujuu näppärästi, ja helpottaa näin arjen askareita.  Kotimainen Teema-tasohyllysetti sisältää hyllyn, kannattimet, tippuvesisuojan sekä lautastelineen. Saatavilla viidessä eri koossa.

 

Keittiövälinelokerikot taas ovat toimiva ratkaisu keittiön vetolaatikoiden järjestyksen luomiseen ja ylläpitämiseen. Jokaiselle ruokailuvälineelle löytyy näin helposti oma paikkansa.

 

Jätteenlajittelu kuntoon

 

Jätteenlajittelu on yksi keittiön säilytyksen osa-alue, josta saadaan paras hyöty irti hyvin suunnittelemalla. Jätteiden lajittelu sujuu kätevästi muiden arjen askareiden rinnalla, kun jätevaunu ominaisuuksineen on valittu kohteen tarpeet huomioiden. On hyvä pohtia mm. jätesankojen määrää, mitä halutaan kierrättää, jätevaunun kiinnitysvaihtoehdot ja mahdolliset lisävarusteet.

 

 

Kysy lisää myynnistämme!

Myyntitiimimme auttaa mielellään oikeanlaisten säilytysratkaisujen ja mekanismien valinnassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›