Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Maanläheiset värit toimivat sisustuksessa

Ajankohtaista » Maanläheiset värit toimivat sisustuksessa

Maanläheiset värit toimivat sisustuksessa

 

Syksyn saapuessa ihmiset haluavat käpertyä koteihinsa mukavan lämpöisen viltin alle tuulen ja sateen tuivertaessa ulkona. Syksy on myös hyvää aikaa keskittyä hieman enemmän kotinsa sisustukseen ja pimeneviin iltoihin halutaankin tuoda yleensä tunnelmaa kynttilöillä ja lämpöisillä sävyillä. Erityisesti poikkeusaikana, kun kotona vietetään muutenkin paljon aikaa, halutaan kodista tehdä myös viihtyisä paikka. Sisustuksella ja oikeanlaisilla väri- ja materiaalivalinnoilla pystytään vaikuttamaan tunnelmaan paljonkin.

 

Luonnolla on rauhoittava vaikutus mieleen ja kehoon

 

Moni varmasti tietää sen hyvän olon tunteen, minkä saavuttaa tekemällä esimerkiksi kävelylenkin metsässä. Luonnolla onkin tutkitusti positiivinen vaikutus mieleen ja kehoon. Monille luonto tarjoaa oivan tavan nollata kaikki arjen kiireet ja rauhoittaa mieli. Miksi sitten emme toisi tätä rauhoittavaa vaikutusta myös kotiin?

 

Tuomalla sisustukseen luonnonläheisiä värejä ja materiaaleja, saamme luotua palan luontoa ja sen tuomaa rauhaa myös koteihimme. Erilaiset ruskean, beigen ja harmaan sävyt tuovat kotiin lämpöä ja tunnelmaa. Ne sopivat moneen sisustukseen ja niitä on myös helppo yhdistellä keskenään.

 

Pienillä muutoksilla vaihtelua sisustukseen

 

Kodin uudistus ei aina vaadi suuria ponnisteluja. Värin tuominen sisustukseen ei vaadi seinän maalaamista tai huonekalujen uusimista. Muutoksen saa aikaan pienillä yksityiskohdillakin. Esimerkiksi keittiön ilmettä voi helposti muokata vaihtamalla välitilaan Alumoccilevyn, joita valikoimastammekin löytyy useissa eri väreissä ja kuoseissa, uusimpana maanläheiset ruskean ja harmaan sävyt. Toinen vaihtoehto voisi olla vaihtaa vaikkapa vetimet uusiin. Erilaisilla vetimillä saadaan pienellä vaivalla muutettua koko keittiön ilme. Myös vetimistä löytyy maanläheisiä värejä. Yhdistämällä esimerkiksi kuparin värinen Naala tai messinkinen Filum uuden ruskeansävyisen välitilalevyn kanssa, saadaan keittiöön lämmintä tunnelmaa luonnosta.

 

Myös kylpyhuoneessa hillityt ja puhtaat sävyt ovat menneet voimakkaiden ja kirkkaiden värien edelle. Kylpyhuone on paikka, jossa usein myös halutaan rentoutua ja siitä halutaankin luoda oma rentoutumiskeidas. Harmaan ja beigen sävyt kylpyhuoneessa rauhoittavat mieltä ja yhdessä vaikkapa kynttilöiden tai viherkasvien kanssa saat luotua luonnonläheisen tunnelman. Useassa sävyssä löytyvät seinävinyylit ovat helppo tapa uudistaa kylpyhuoneen ilmettä.         

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›