Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Muutamme uusiin tiloihin 2023

Ajankohtaista » Muutamme uusiin tiloihin 2023

Muutamme uusiin tiloihin 2023 - uusi halli tukee kasvuamme

 

 

Kasvavan liiketoiminnan myötä on selvää, että nykyiset toimitilamme eivät tule vastaamaan tarpeitamme enää pitkään. Nykyinen kiinteistö ei kestä liiketoiminnastamme aiheutuvaa rasitusta, ja kasvun myötä lisääntynyt trukkiliikenne rasittaa lattioita.

 

Olemmekin aloittaneet uuden 5000m2 suuruisen hallin rakentamisen Seinäjoen Kapernaumiin. Maanrakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä, ja vuoden päästä muutto alkaa olla käsillä. Vuokrasopimuksemme nykyiseen kiinteistöön päättyy toukokuussa 2023, joten reilu vuoden kuluttua toiminta pyörii täydellä teholla uudessa hallissa.

 

Uuden hallin myötä saamme tehostettua varastomme toimintaa entisestään. Samalla uudet tilat ja välineet mahdollistavat toimintamme digitalisoimisen kehittämisen. Saamme myös näyttely- ja kokoustilat, jotka vastaavat paremmin tarpeitamme ja kasvavaa tomintaamme. Varasto taas tulee kehittämään pakkaamisemme laatua ja tukemaan toimintamme ympäristöystävällisyyttä. Toimitusketjumme on nopea, ja sen tulemme varmistamaan jatkossakin.

 

 

 

 

Tässä vaiheessa kaikki jatkuu normaalisti kuten ennenkin. Arvioimme, että noin vuoden kuluttua käynnistyvän muuton yhteydessä saattaa ilmetä joitain toimituskatkoksia ja viivästyksiä, mutta pyrimme minimoimaan kaikki vaikutukset toimituksiimme ja tuotantoomme. Tiedotamme myös mahdollisista viivästyksistä hyvissä ajoin.

 

Päivitämme tasaisin väliajoin hallin vaiheita ja rakennusprojektin kuulumisia sosiaalisessa mediassa sekä täällä kotisivujemme ajankohtaista-osiossa. Jos olet kiinnostunut seuraamaan rakennusprojektin etenemistä, otathan meidät seurantaan sosiaalisen median tileillä! 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›