Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Seinäkiskojärjestelmä on muunneltava säilytysratkaisu

Ajankohtaista » Seinäkiskojärjestelmä on muunneltava säilytysratkaisu

Stella seinäkiskosäilytysjärjestelmä on monikäyttöinen ja muunneltava

 

Valikoimamme yksi uusimmista tulokkaista on valkoiset Stella-säilytysjärjestelmän tuotteet. Tässä julkaisussa kerrotaan seinäkiskosäilytysjärjestelmän eduista ja käyttömahdollisuuksista.

 

 

Mikä on seinäkiskosäilytysjärjestelmä?

Vankka, siisti ja käytännöllinen seinälle asennettava Stella-säilytysjärjestelmä on helppo suunnitella ja toteuttaa.

 

Seinäkiskojärjestelmän perustana on seinään kiinnitettävät kiskot. Kiskoihin kiinnitetään hyllykannattimilla hyllyjä ja putki- tai tankokannattimilla vaatetankoja. Kiskoihin kiinnitettävät kehykset mahdollistavat myös ulosvedettävien lankakorien ja hyllyjen lisäämisen järjestelmään.

 

Kehykselliset ulosvedettävät lankakorit, hyllytasot, housutelineet ja kenkähyllyt pysyvät kiskoillaan, liukuvat kevyesti ja kestävät käyttöä pitkään. Ne on helppo nostaa pois kiskoiltaan esimerkiksi siivouksen ajaksi.

 

Stella seinäkiskojärjestelmän monipuoliset ratkaisuvaihtoehdot tarjoavat kullekin tavaralle ja tekstiilille sopivan säilytystavan ja helpon käyttöönoton.

 

 

Mihin seinäkiskojärjestelmä sopii?

 

Seinäkiskojärjestelmä sopii melkeinpä mihin tahansa säilytystilaan. Tyypillisesti sitä käytetään vaatehuoneessa, eteisessä, keittiössä, kodinhoitohuoneessa, lastenhuoneessa, autotallissa ja varastossa. Monipuolisesti vaihtoehtoja tarjoavan järjestelmän avulla pystyy hyödyntämään koko käytettävissä olevan tilan lattiasta kattoon tarpeita vastaavilla säilytysratkaisulla.

 

Tukevilla seinäkiskoilla, lankahyllyillä ja lankakoreilla kokoaa helposti halutun kokonaisuuden. Elementtien paikkaa voi vaihdella tarpeen mukaan. Joustavat säilytysjärjestelmät on suunniteltu optimoimaan jokaisen säilytystilan. Säilytyskiskojärjestelmä tarjoaa erityisiä säilytystoimintoja joka tarpeeseen.

 

 

Vaatehuoneen säilytysratkaisut

 

Vaatesäilytysratkaisua ja sen sisältöä suunnitellessa ja hankkiessa on hyvä ajatella pitkäjänteisesti. Kun vaatteet säilytetään ripustimissa, lankahyllyissä ja -koreissa levyhyllyjen ja laatikoiden sijaan, niistä saa helposti selkeän kuvan.

 

Täydellinen säilytysjärjestelmä auttaa pitämään vaatteet järjestyksessä ja vaatekaapin siistinä. Lisäksi tavarat ja vaatteet löytyvät yhdellä silmäyksellä ja on helppo ottaa käyttöön.

 

 

Ajatuksia vaatesäilytysjärjestelmän valintaan

 • On tärkeää valita järjestelmä, jota on helppo muuttaa ja laajentaa tarpeiden mukaan.
 • Kannattaa valita mieluummin kotimainen laaturatkaisu, joka kestää käyttöä pitkään, kuin kertakäyttöinen ja huonolaatuisia ratkaisu, jonka joutuu korvaamaan, heti kun tarpeet muuttuvat tai se rikkoutuu.
 • On pitkällä tähtäimellä järkevämpää valita säilytysjärjestelmä, jossa voi helposti silmäillä vaatteita. Näin säästää aikaa, useammat vaatteet pääsevät käyttöön ja saattaa välttyä turhilta vaatehankinnoilta.
 • Omaisuuttaan ja maapalloa arvostava henkilö valitsee ratkaisun, joka pidentää vaatteiden ja kenkien käyttöikää. Se onnistuu säilyttämällä ne niille sopivissa ratkaisuissa. Ilmavat säilytysratkaisut antavat kankaiden ja nahan hengittää ja estävät niiden rypistymisen. Näin vaatteet ja kengät pysyvät muodossaan ja huolitellun näköisinä.

 

 

 

Täydellistä vaatesäilytystä

Täydellinen vaatesäilytys koostuu ripustusratkaisuista ja ilmavista lankahyllyistä sekä lankakoreista. Säilytysratkaisut kannattaa valita tarpeiden mukaisesti.

 

Takit, jakut, liivit, paidat ja mekot kannattaa säilyttää ripustimissa. Ripustustilaa tulee olla riittävästi sekä pitkille että lyhyille vaatekappaleille. 60 cm pitkään vaatetankoon mahtuu enintään 40 paitaa. Jos tangossa halutaan säilyttää miestenpaitoja, alle tarvitaan vapaata tilaa 90 cm.

 

 

Jos vaatteita halutaan säilyttää ripustamisen sijaan viikattuina, hyllyjen väliin kannattaa jättää väliä 20–40 cm, jolloin pinot pysyvät sopivan korkeina ja helppoina pitää järjestyksessä. Säilytystila pysyy tehokkaana, kun hyllyt ovat enintään 30 cm syviä.

 

Neuletakit ja -paidat on hyvä säilyttää viikattuina lankahyllyillä tai isommissa lankakoreissa. Pienemmät lankakorit puolestaan soveltuvat erinomaisesti pienten vaatekappaleiden, kuten sukkien, huivien ja alusvaatteiden säilyttämiseen.

 

Housut ja hameet saa kätevästi säilytettyä housutelineessä. Jokaiseen puolaan voi ripustaa kahdet housut. Farkut voi säilyttää housutelineen sijasta lankakorissa tai -hyllyllä viikattuna, koska ne eivät rypisty herkästi.

 

 

Jos tilaa on riittävästä kannattaa harkita myös omaa paikkaa puolipitoisille vaatteille. Yksi lankakori henkilöä kohden ja yksi ripustustanko täyttävät jo aika pitkälle tämän tarpeen.

 

Kengät puolestaan kannattaa säilyttää kenkähyllyssä. Kenkähyllyssä kengät säilyttävät paremmin muotonsa ja pysyvät raikkaina. Lisäksi siitä ne ovat helposti valittavissa ja saatavilla.

 

Täydellisestä vaatesäilytyksestä löytää helposti etsimänsä ja vaatteet pysyvät hyvässä kunnossa, muodossaan sekä siisteinä.

 

Eteisen säilytysratkaisut

Järjestyksessä pysyvän eteisen luo säilytysratkaisuilla, jotka sopivat kaikille käyttäjille. Ne auttavat pitämään kaiken omalla paikallaan, ja ulkovaatteiden pukeminen sekä riisumisen sujuu nopeammin.

 

Eteisessä säilytetään yleensä kenkiä, takkeja, laukkuja, avaimia, urheiluvarusteet ja kaikkea mitä mennen ja tullen tarvitaan. Eteisen säilytysjärjestelmän suunnittelemisessa kannattaakin lähteä liikkeelle pohtimalla, mitä siellä halutaan säilyttää.

 

 

Hatut, pipot, hanskat ja muut pienemmät tavarat on suositeltavaa säilyttää ulosvedettävissä koreissa ja hyllykoukuissa. Jakamalla vetokorit pienempiin osastoihin rullakorin jakajilla, kaikille tavaroille saa oman paikkansa. Hyllykoukkuihin voi ripustaa esimerkiksi lippalakit, laukut ja avaimet.

 

Lapsiperheen ja päiväkodin eteisen suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon se, millä korkeudella toiminnot tulee olla, jotta kaikki käyttäjät ylettyvät laittamaan omat tavaransa paikoilleen. Seinäkiskojärjestelmän etuna on, että elementtejä voidaan siirtää tilanteiden muuttuessa ylemmäksi tai alemmaksi.

 

Eteisen säilytysratkaisuissa kannattaa huomioida myös harrastukset. Kun treenivaatteille ja varusteille varaa oman paikan, liikkumaan lähteminen on helpompaa.

 

Varaston säilytysratkaisut

Varastosta tavarat löytyvät helpommin, kun kaikki on omilla paikoillaan hyllyillä ja koreissa. Toimiston tulostuspaperit, esitteet ja joulukoristeet sekä kodin työkalut, puutarhanhoitovälineet, kesäpelit, sukset ja muut tavarat löytyvät yhdellä silmäyksellä, kun kaikki on näkyvillä. Toimivasta säilytysratkaisusta ne on myös helppo ottaa käyttöön, kun niitä tarvitaan.

 

Keittiöön ruokakomero seinäkiskosäilytysjärjestelmällä

Ruokakomeron voi rakentaa helposti liukuovilla ja sen taakse kätkeytyvällä seinäkiskojärjestelmällä. Seinäkiskosäilytysjärjestelmällä saa valtavasti tilaa varsinkin isommille astioille, leikkuulaudoille, keittiölaitteille, essuille, huoneenlämmössä säilytettäville elintarvikkeille ja kaikelle, mitä ikinä keittiössä tarvitaankaan.

 

 

Klikkaa tästä tuotesivuIlle!

 

 

Miksi valita Stella?

 • Asentamisen helppous: Seinään tukevilla kiskoilla kiinnitettävä säilytysjärjestelmä on helppo asentaa.
 • Kestävyys: Tukeva teräsrunko ja kestävä jauhemaalipinnoite varmistavat, että säilytysjärjestelmä kestää päivittäisessä käytössä pitkään.
 • Kotimaisuus: Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Porissa.
 • Käytännöllisyys: Lankakoreissa ja -hyllyissä tavarat ovat selkeästi esillä ja ilmava rakenne pitää tekstiilit raikkaina. Lisäksi siivoaminen on helppoa.
 • Monikäyttöisyys: Järjestelmä on helposti muokattavissa lisäämällä lankahyllyjä ja ripustustankoja sekä ulosvedettäviä rullakoreja, hyllytasoja, kenkähyllyjä ja housutelineitä.
 • Muunneltavuus: Säilytykseen liittyvät tarpeet muuttuvat tilanteiden mukana ja säilytysjärjestelmää pystyykin jälkikäteen muokkaamaan tarpeeseen sopivaksi.
 • Tyylikkyys: Tyylikäs ja näyttävä ulkonäkö miellyttää vaativankin sisustajan silmää.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›