Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Sisustusratkaisuja jokaiseen tilaan

Ajankohtaista » Sisustusratkaisuja jokaiseen tilaan

Sisustusratkaisuja jokaiseen tilaan

 

Meiltä löydät tuoreita ideoita suunnitelmiisi ja toimivat ratkaisut niiden toteuttamiseksi. Tässä jutussa pääset sukeltamaan akustiikkalevyjen, rimapaneelien, alumoccilevyjen, seinävinyylien sekä monipuolisten vedinten valikoimaamme.

 

 

HUOM! Klikkaamalla otsikkoja pääset suoraan verkkokauppaamme kyseisen tuotteen tuotesivulle tai tuoteryhmän sivulle.

 

 

Sisustuslevyt sisään, ulos ja akustiikkaan

 

Laadukasta, näyttävää, tyylikästä, moni- ja helppokäyttöistä sekä aikaa ja katseita kestävää – Siinä on luettelo adjektiiveja, jotka kuvaavat kattavaa sisustuslevyvalikoimaamme. Valikoimamme päivittyy jatkuvasti, joten löydät meiltä tuoreita ja innostavia ratkaisuja.

 

kuva 1 Toimitilamme aulan portaikon ihastuttava rimapaneeli

kuva 2 Akustiikkalevylle voi myös tulostaa haluamansa kuvan, kuten toimistomme taulut on toteutettu.

 

Akustiikkalevyt

Valikoimastamme löydät erilaisia laadukkaita akustiikkaratkaisuja kotiin tai mihin tahansa tilaan, missä halutaan vähentää ja pehmentää ääniä.

 

Mihin akustiikkalevy kodin lisäksi soveltuu? Toimistoihin, auloihin, odotustiloihin, kokoustiloihin, kouluihin, päiväkoteihin, saleihin, auditorioihin tai mihin tahansa julkiseen tilaan. Akustiikkalevyjä voidaan käyttää mm. seinäkkeissä, seinissä tai katoissa.

 

Jos kohteeseen halutaan vielä jotain astetta spesiaalimpaa, kannattaa huomioida, että akustiikkalevyyn on myös mahdollista painattaa haluamansa kuvan.

 

Pinnaltaan akustiikkalevyt ovat kauniin eläväisiä. Levyt on valmistettu polyesteristä. Ne ovat läpivärjättyjä ja paksuudeltaan 9 tai 22 millimetriä. Valikoimassamme löytyy valkoista, mustaa ja harmaan eri sävyjä.

 

Maahantuomamme akustiikkalevyt on testattu ja hyväksytty rakennusmateriaalien parhaaseen päästöluokkaan M1. Levyn paloluokka on B-s1, d0, mikä tarkoittaa, että levyä voidaan käyttää julkisissa tiloissa. Akustiikkalevymme ovat kevyitä ja helppoja kiinnittää.

 

Hexagon akustiikkalevyt

Hexagon akustiikkalevyjen avulla luot kotiin, toimistoon äänieristyksen aivan uudenlaisella tavalla. Tyylikkäät akustiikkalevyt on leikattu hexagonin muotoon ja niissä on viistetyt reunat.

 

Värejä Hexagoneista löytyy kolme: valkoinen, marmori ja tumma harmaa. Yhdistelemällä eri värisiä Hexagon akustiikkalevyjä, voit rakentaa kokonaisuuden, jossa vain mielikuvitus on rajana. Kooltaan 200 x 230 x 22 mm levyt myydään väreittäin kolmen kappaleen pakkauksissa.

 

kuva 1 Akustiikkalevyjen värivaihtoehtoja

kuva 2 Myös Rimapaneeli auttaa parantamaan tilan äänimaailmaa

 

Rimapaneeli

Oletko jo nähnyt ääntä vaimentavat ihastuttavat rimapaneelilevyt, jotka sopivat täydellisesti pohjoismaiseen sisustustyyliin. Rimapaneelit soveltuvat erityisesti toimistoihin, kokoustiloihin, julkisiin tiloihin, kouluihin, saleihin ja auditorioihin ja tietysti kodin eri tiloihin.

 

Rimapaneelit auttavat myös parantamaan tilan äänimaailmaa, koska paneeleissa on taustana 9 mm vahva akustiikkalevy. Rimapaneelin asentaminen on helppoa ja jälki siistiä, kun levyjen saumakohdat jäävät riman alle piiloon. Paneelissa olevien rimojen sisus on mdf-levyä, joka on pinnoitettu Mel:llä.

 

Alumoccilevyt

Tutustu, suosittuun ja monikäyttöiseen Alumocciin, jonka kuosit ja sävyt vangitsevat katseet tilassa kuin tilassa. Alumocci-sisustuslevyyn on myös mahdollista painattaa haluamansa kuosi tai kuva.

 

Alumocci sopii ominaisuuksiensa ansiosta monenlaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Se on 4 mm vahvaa komposiittilevyä, jossa on 

kuva 1 Alumocciin voi tulostaa haluamansa kuosin tai kuvan

kuva 2  Alumocci tiili kuosi on ainutlaatuinen tuote markkinoilla

 

molemmin puolin alumiinikerros, joten sitä on helppo työstää, taivuttaa ja leikata. Alumoccilevymme ovat helppokäyttöisiä – kiinnitys on nopeaa ja näppärää. Levyä löytyy valikoimastamme useassa eri koossa.

 

Huomioithan, että Alumocci soveltuu ympärivuotiseen käyttöön myös ulkotiloihin.   

 

Seinävinyyli

Dumawall on ympäripontattu kosteuden kestävä tyylikäs seinävinyyli, jota voidaan käyttää esimerkiksi kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa tai vaikka keittiön välitilassa. Seinävinyylin koko on 50x90 cm ja vahvuus 5 mm. Vinyyliä voidaan kiinnittää lähes kaikilla yleisimmillä kiinnitysmassoilla. Sen asentaminen on helppoa ja nopeaa.

 

Kuva 1 & 2 Seinävinyyli on tyylikäs vaihtoehto kosteisiin tiloihin

 

Seinävinyyleiden aktiivisesti päivittyvästä valikoimastamme löydät vaihtoehtoja sävyjen ja kuosien puolesta jokaiseen makuun.

 

 

Vetimillä viimeinen silaus sisustukseen

 

Huoneen sisustukseen sopivat vetimet ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä niin tilan toimivuuden kuin ilmeen kannalta. Ne antavat huonekaluille ja kiintokalusteille viimeistellyn silauksen ja vaikuttavat vahvasti kalusteiden käytettävyyteen ja arjen sujuvuuteen.

 

Vedinten valikoimastamme löydät monipuolisesti laadukkaita ja kestäviä vetimiä jokaiseen tilaan. Tässä muutama hyvä esimerkki:

 

Toque

Toque vedintä löytyy aina tyylikästä mustaa ja raikasta valkoista. Vetimien pituus mukautuu käytettävän oven tai laatikon pituuteen. Viimeistelty lopputulos on tyylikäs. Ominaista mallille on helppo asennettavuus. Vedin on valmistettu alumiinista.

 

Kuvat 1 & 2 Maistiaisia näyttelytilastamme: Toque ja Fuerte vetimet

 

Fuerte

Silmää hivelevää Fuerte vedintä löytyy mustana ja kromina. Vedin on valmistettu samakista, joka tekee vetimistä vahvan ja kestävän. Vetimien laatu ja viimeistelty muotoilu on loistava.

 

Filum

Filum vedintä löytyy monessa eri sävyssä, minkä vuoksi malli sopii erinomaisesti useisiin erilaisiin sisustussuunnitelmiin ja -ratkaisuihin. Vedin on valmistettu raudasta.

 

Peiliovien vetimet

Valikoimastamme löytyy myös peilioven vetimiä kromin, mustan ja valkoisen sävyissä. Vetimissä on helppo ja nopea tarrakiinnitys.

 

Kuvat 1 & 2 Kurkistus näyttelytilaamme: Filum ja peiliovien vetimet 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›