Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Sisustusvärinä musta

Ajankohtaista » Sisustusvärinä musta

 

 

Musta on sisustusvärinä aikaa kestävä valinta

 

Musta on sisustuksessa rohkea mutta tyylikäs valinta. Se on usein myös yhtenäistävä väri, ja sopii monenlaiseen sisustukseen aina perinteisestä moderniin. Erityisesti piensisustuksessa ja tilojen viimeistelyssä musta sopii loistavasti yhteen lähes minkä värin ja tyylin kanssa tahansa. Synkän maineensa sijaan mustan värin avulla sisustus saa ryhdikkyyttä.

 

Tämän tekstin lomassa kuvia siitä miten mustaa väriä esimerkiksi voisi sisustuksessa käyttää. Musta keittiöallas tai wc-allas ovat toimivia yksityiskohtia sisustuksessa, myös mustilla vetimillä saadaan muuten vaaleaan sisustukseen ja kaapistoihin näyttävyyttä. 

 

 

 

Hyvä huomioida

 

Lisäksi on hyvä huomioida, että pienilläkin yksityiskohdilla saa sisustukseen mukavaa uutta ilmettä aikaan. Esimerkiksi koristetyynyillä,  kynttilänjaloilla, valaisimilla ja vaikkapa naulakoilla saadaan aikaiseksi monipuolinen, mustan sisustuksen lopputulos.

 

Musta onkin pikkuhiljaa löytänyt suomalaisten sisustukseen, ja on osoittanut ansaitsevansa paikkansa tuolla paikalla. Musta on värinä mainettansa monivivahteisempi, eikä lainkaan niin synkkä mitä helposti ajattelisi, lisäksi se antaa sisustajalle paljon mahdollisuuksia.

 

 

 

Helppo yhdistellä

 

Musta väri sopii monenlaisten väriyhdistelmien kanssa hienosti, ja on sen vuoksi helppo sisustusväri. Tehostevärinä musta yhdistyy hyvin kaikkien värien kanssa.

 

Vaaleassa sisustuksessa musta on toimiva tehosteväri, se tuo sisustukseen ryhtiä ja näyttävyyttä. Kirkkaisiin tai värikkäisiin tehosteisiin verrattuna mustan etuna on, että kokonaisuuteen on helppo yhdistää myös muita neutraaleja ja herkkiä värejä.

 

Musta sisustus onkin tyylikäs ja aikaa kestävä valinta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›