Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Tervetuloa Puuseppäpäiville!

Ajankohtaista » Tervetuloa Puuseppäpäiville!

 

Tervetuloa Puuseppäpäiville, Seinäjoelle 23.-24.5.2024 klo 9.00-16.00.

 

Seinäjoella toimivat puusepänalan palveluyritykset järjestävät perinteiseen tapaan yhteisen avoimien ovien kevätnäyttelyn. Näyttelyssä tarjotaan alan yrittäjille laaja katsaus uusimpiin puuntyöstöalan koneisiin, laitteisiin, työkaluihin, tarvikkeisiin ja kiintokalusteiden runkokomponentteihin sekä Suomen kattavimpiin helavalikoimiin.


Näyttely on tarkoitettu puusepänteollisuuden ammattilaisille. Omissa tiloissaan jokainen yritys pystyy esittelemään uutuudet ja ratkaisut asiakkaan tuotannon kehittämiseen kattavasti ja kiireettä.

 

Puuseppäpäville osallistuvat ovat oikeutettuja majoitus-sopimustarjouksiin. Kysy kampanjakoodit yhteyshenkilöltäsi.

 

Puuseppäpäivien iltatapahtumaa vietetään kutsuvieraiden kesken torstaina 23.5. 2024 keilauksen merkeissä.

 

 

Mitä Puuseppäpäivillä on tarjolla?

 

R Mokilla Tehtaantie 32:ssa pääset tutustumaan toimitiloihimme ja upouuteen Showroomiimme, missä on esillä laaja valikoima tuotteitamme ja uutuuksia. R Mokin toimitiloissa ovat mukana myös Awutek Oy ja Mever Oy.

 

Awutek Oy

 

Awutek Oy on puun-, alumiinin-, graafisen teollisuuden- ja muovintyöstölaitteiden valtakunnallinen toimittaja. Awutek toimittaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja yli 47 vuoden kokemuksella. Yrityksen sydän sykkii vahvana puu- ja alumiiniteollisuuden asiakkaiden tarpeiden täyttämisessä. Sitoutuminen parhaiden ratkaisujen löytämiseen on Awutekin keskeinen tavoite.

 

Puuseppäpäivillä paikalla Awutek Oy:ltä on asiantuntija Juuso Nurminen, joka kertoo parhaat neuvot ja vinkit puun-, alumiinin- ja muovin työstökoneisiin liittyen. Nyt on upea tilaisuus päästä tutustumaan Juusoon, Awutekkiin ja alan uusimpaan teknologiaan. 

 

 

 Awutek Oy Juuso Nurminen ja Holz-Her raunalistoituskone

 

 

Mever Oy

 

Mever on edelläkävijä kodin kierrätys- ja säilytysjärjestelmien valmistajana. Asiakaslähtöinen ja yhteistyöhakuinen tuotesuunnittelu on yrityksen osaamista. Teräslanka-, muovi- ja ohutlevytuotteiden valmistuksesta yrityksellä on pitkäaikainen kokemus, josta asiakkaamme hyötyvät. Paranna kotisi viihtyvyyttä ja ratkaise arkiset kierrätys- ja säilytysongelmat tuotteillamme.

 

Meverin tuotteet ovat osa R Mokin tuotevalikoimaa ja Showroomissa pääsee tutustumaan muun muassa Mewerin valmistamaan Teema tasohyllysettiin, Sirius lanka- ja peltikoreihin sekä monipuoliseen valikoimaan eri vaatimuksiin vastaavia lajitteluratkaisuja.

 

Perinteisesti Mever Oy:n Harri Seppälä on tarjonnut herkullista purtavaa Puuseppäpäivät tapahtuman kävijöille eikä siltä osin  perinteistä poiketa tänäkään vuonna.

 

Mever Oy:n Markkinointijohtaja Harri Seppälä
Puuseppäpäivillä 2023

 

 

Hettich

 

Hettich luo täydellisiä yhdistelmiä älykästä tekniikkaa, toiminnallisuutta ja muotoilua. Hettich kehittää ja valmistaa laajasti erilaisia kalusteteollisuuden tarvikkeita, laatikkojärjestelmistä saranoihin, koristeellisiin kahvoihin sekä taite- ja liukuoviheloihin. Joka päivä perheyrityksessä Saksan Kirchlengernissä 8 600 henkilöstön jäsentä ottaa haasteen vastaan ja kehittää kalusteheloja vastaamaan kotien ja työympäristöjen vaativampiakin toiveita.

 

R Mokki Oy on Hettichin virallinen yhteistyökumppani ja jakelija Suomessa. R Mokilta löytyy koko Hettichin tuotevalikoima. Puuseppäpäivät tarjoaa upean tilaisuuden päästä tutustumaan näihin tuotteisiin.

 

 

Showroomissamme pääset tutustumaan edellä mainittujen toimittajien lisäksi myös Linakin, Halemeierin, Alveuksen, Dumaplastin, Granbergin, Lanka ja muovin, BMB:n, Spaxin, GTV:n, Nometin, Noas Swedenin, Temalin, Digitelin ja Deanten tuotteisiin.

 

Tervetuloa Puuseppäpäiville !

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›