Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Toimiva toimisto houkuttelee ja lisää viihtyisyyttä

Ajankohtaista » Toimiva toimisto houkuttelee ja lisää viihtyisyyttä

Toimiva toimisto houkuttelee väkeä ja lisää viihtyisyyttä

 

Syksy on jälleen pyörähtänyt käyntiin ja ihmiset ovat palanneet toimistoilleen. Ainakin suurelta osin – tämä vuosi on edellisiin vuosiin verrattuna poikkeuksellinen, koska menneiden vuosien tapahtumat ovat lisänneet etätyöskentelyä ja tuoneet hybridimallit osaksi monen toimiston arkea.

 

Hybridityön lisääntyminen onkin tuonut oman mausteensa mukaan siihen, miten ihmiset houkutellaan toimistoille. Pakko on perinteisesti huono porkkana, joten kannattaakin keskittyä mieluummin houkuttelemaan väkeä toimistolle muun muassa kalusteisiin, tarvikkeisiin ja sisustukseen panostamalla.

Toimiston suurimmat edut, joita kotona on vaikeampi saavuttaa, ovat työkavereiden lisäksi akustiikka- ja ergonomiaratkaisut. Panosta siis viihtyisyyteen ja tarjoa mahdollisuuksia innostaville kohtaamisille myös sisustusratkaisuilla – näillä saat lisää kilpailuetua ja lisää työhyvinvointia!

 

Toimistoja ja työtiloja suunniteltaessa kannattaa aina lähteä liikkeelle yrityksen ja henkilöstön tarpeista. Tässä artikkelissa onkin muutama toimiston varustamisen ja sisustamisen vinkki, joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Huomaathan, että tuotepoimintoja klikkaamalla voit vierailla tuotesivulla.

 

 

Sähköpöytä on jokaisen toimiston ehdoton tarvike

 

Korkeussäädettävät sähköpöydät ja laadukkaat, ergonomiset työtuolit mahdollistavat käyttäjälleen useiden erilaisten työasentojen hyödyntämisen pitkin päivää. Istumisella on tunnetusti haitallisia vaikutuksia ihmisen keholle, joten monimuotoiset työskentelyasennot ja mahdollisuus myös seistä ovat välttämättömyyksiä työpisteillä.

 

Monipuolisesta valikoimastamme löydät sopivat sähköpöydät  jokaiseen käyttöön. Yksijalkainen, kompakti sähköpöytä soveltuu erinomaisesti erityisesti pieniin ja muunneltaviin tiloihin. Kaksi- ja kolmijalkaisina saat myös suuremmat sähköpöydät jokaiseen tarkoitukseen. Meiltä saat sähköpöytiin myös kattavat oheistarvikkeet, kuten sermit, kannet ja ohjainpaneelit.

 

Seisomatyöläiselle ehdoton varuste on myös työpistematto, joka pehmentää seisoma-alustaa ja auttaa näin ehkäisemään selkäongelmia ja jalkojen kiputiloja.

 

 

 

 

 

Miellyttävä akustiikka lisää viihtyisyyttä ja vähentää hälinää

 

Laadukkaat akustiset ratkaisut edistävät sujuvaa työskentelyä sekä vähentävät keskeytyksiä ja turhia häiriöitä. Niiden ansiosta avoimetkin toimistot tarjoavat hyviä soppia, joissa saa yksityisyyttä ja työrauhaa ajatusta vaativien töiden tekijöille. Toisaalta toimiva työtila akustiikkaratkaisuineen luo erinomaisen pohjan myös yhteistyölle ja yhdessä oppimiselle.

 

Sermejä ja muita akustiikkaratkaisuja suunniteltaessa kannattaa miettiä myös sitä, millaiset sävyt soveltuvat toimistoon. Halutaanko toimistoon tuoda brändisävyjä? Vai tarjota energisoivia työpisteitä ja rauhoittavia lepopisteitä? Sävyt nimittäin ruokkivat tunteita ja auttavat henkilökuntaa pitämään yllä juuri oikeanlaista tunnelmaa.

 

Verkkokaupastamme löytyy monipuolinen ja laadukas valikoima erilaisia akustiikkaratkaisuja (klikkaamalla tuotesivulle). Autamme myös mielellämme suunnittelemaan toimistollenne juuri oikeanlaisen akustiikkakokonaisuuden.

 

 

Toimiva toimisto tarvitsee paljon oheistarvikkeita

 

Akustiikkasermit, työtuolit ja työpöydät ovat ne toimiston näkyvimmät kalusteet. Toimivaan työpisteeseen tarvitaan kuitenkin paljon muutakin, jotta se houkuttelisi niin viihtyisyydellään, toimivuudellaan kuin vaivattomuudellaankin. Hyvällä työpisteellä kaikki tarvittavat varusteet ovat helposti saatavilla ja kytkettävissä.

 

Hyvä valaistus lisää ennen kaikkea työturvallisuutta ja työympäristön viihtyisyyttä. Toimivaan työtilan valaistukseen tarvitaan esimerkiksi hyvä yleisvalaistus sekä tarvittaessa lisäksi myös kohdevalaisimia – eikä kannata unohtaa lepohetkiin tarkoitettujen tilojen tunnelmaa!

 

Riittävillä virtalähteillä toimistosta saadaan toimiva. Oikeilla pistorasioilla voidaan kehittää niin työpisteen työergonomiaa viihtyisyyttä kuin käytännöllisyyttä jokaisen tarpeiden mukaan. Pistorasioita on mahdollista saada myös tyylikkäästi integroituna esimerkiksi työpöytään, jotta johdot eivät pyöriskele ikävästi jaloissa tiellä. Johdot saa siististi järjestykseen myös erilaisilla johtokouruilla ja johtokannakkeilla.  

 

 

 

Toimiva työympäristö on investointi, joka kannattaa!

Autamme teiltä löytämään oikeat ratkaisut juuri teidän tarpeisiinne. Lisätietoa tuotteistamme ja ratkaisuistamme saat myynnistämme!

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›