Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Toimiva toimistoympäristö

Ajankohtaista » Toimiva toimistoympäristö

 

 

 

Työympäristö tehokkaan työskentelyn tukena

 

 

Kun lähdetään suunnittelemaan toimistoympäristöä, on hyvä ensin kartoittaa yrityksen sekä henkilökunnan tarpeita. Kun työympäristö on toimiva se lisää tutkitusti työskentelyn tehokkuutta sekä työntekijöiden luovuutta, jos taas tilanne on päinvastoin ja toimistoympäristö ei ole toimiva saattaa se pahimmillaan olla tehokkaan työskentelyn esteenä.

 

 

Toimistotilojen kalustus -ja materialihankinnoissa sekä suunnittelussa on hyvä huomioida se, että työtilat toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla sekä nyt että myös  tulevaisuudessa. Lisäksi on hyvä huomioida, että toimiston kalustus on helposti muunneltavissa tarpeen tullen tilanteiden ja tarpeiden muuttuessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akustiikkaratkaisut

 

 

Toimistoympäristön toimivat akustiikkaratkaisut edistävät sujuvaa työskentelyä, vähentävät keskeytyksiä ja turhia häiriöitä. Ne mahdollistavat myös yksityisyyden ja työrauhan keskittymistä vaativille tehtäville. Sopiva, hyvä akustiikka määräytyy tilan koon ja mallin sekä käyttötarpeen ja toiminnan mukaan. 

 

 

Toisaalta toimiva työtila akustiikkaratkaisuineen luo edellytyksiä myös yhteistyölle ja yhdessä oppimiselle. Myös sävyjen merkitys on hyvä ottaa huomioon akustiikkaratkaisuja suuniteltaessa. Sävyt nimittäin ruokkivat tunteita ja auttavat henkilökuntaa pitämään yllä oikeanlaista tunnelmaa. 

 

 

 

 

 

Työskentelytilan viihtyisyys

 

 

Työskentelytilan viihtyisyydelle ja tehokkaalle työskentelylle luovat pohjaa myös esimerkiksi hyvät ergonomiset kalusteet kuten korkeussäädettävät pöydät, oikenlaiset työtuolit ja jo edellä mainittu toimiva akustiikka sekä tilaan yksilöllisesti suunniteltu valaistus.

 

 

Hyvä valaistus lisää ennen kaikkea työturvallisuutta mutta myös työympäristön viihtyisyyttä. Toimivaan työtilan valaistukseen tarvitaan esimerkiksi riittävä yleisvalaistus sekä tarvittaessa lisäksi myös kohdevalaisimia.

 

 

 

 

 

 

 

Toiminnallisuus

 

 

Lisäksi työympäristön toiminnallisuus ja työskentelyn sujuvuus on hyvä ottaa huomioon työympäristön suunnittelussa. Työhuoneeseen ja toimistoon tarvitaan riittävästi pistorasioita, jotta työnteko olisi sujuvaa. Virtalähteitä on mahdollista saada myös tyylikkäästi integroituna esimerkiksi työpöytään.

 

 

Pistorasiat tarjoavatkin runsaasti monenlaisia mahdollisuuksia kehittää työergonomiaa ja työpisteen viihtyisyyttä sekä käytännöllisyyttä jokaisen tarpeiden mukaan.

 

 

 

 

 

Laaja valikoima toimistopuolen ratkaisuja meiltä!

Verkkokaupastamme löytyy monipuolinen ja laadukas valikoima toimistopuolen tuotteita;

mm. erilaiset akustiikkaratkaisut, ergonomiset korkeussäädettävät pöydät, kannet ja ohjainpaneelit, 

monipuolinen valikoima pistorasioita, työtuolit ja työpistematot sekä valaistusratkaisut. 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›