Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Toimivat jäte- ja pyykinhuoltoratkaisut

Ajankohtaista » Toimivat jäte- ja pyykinhuoltoratkaisut

 

Tila kuin tila on kauneimmillaan, kun se on siisti ja viihtyisä.

 

Siisteyttä on helpompi pitää yllä, kun kaikilla tavaroilla on omat paikkansa ja järjestyksen ylläpidosta on tehty vaivatonta. Keittiön, taukotilan, kodinhoitohuoneen tai siivouskomeron säilytyskalusteita suunnitellessa on syytä jättää riittävästi tilaa jätteiden ja pyykkien säilytykseen ja lajitteluun.

 

Tässä jutussa pääset tutustumaan jätelajittelu- ja pyykinhuoltoratkaisuihimme.

 

 

Toimivat säilytysratkaisut takaavat vaivattoman jätteiden lajittelun

 

Jätehuolto- ja säilytysratkaisujen sijoittelu on hieman helpompaa täysin uusia kalusteita suunnitellessa, mutta vaatii silloinkin pohdintaa. Jo olemassa olevien kalusteiden kanssa jätteiden lajittelun aloittaminen tai lajiteltavien jätetyyppien määrän laajentaminen vaatii usein harkintaa ja mittailua, jotta muutos voidaan toteuttaa mahdollisimman toimiva ratkaisu.

 

Jos perinteisesti sijoitellussa jätekaapissa keittiöaltaan alla, ei ole riittävästi tilaa, kannattaa miettiä voidaanko putket asentaa vähemmän tilaa vieväksi. Jos tila ei sittenkään riitä, täytyy miettiä, voidaanko jätteiden lajitteluun hyödyntää toista kaappitilaa tai paikkaa keittiössä, taukotilassa, siivouskaapissa, kodinhoitohuoneessa tai eteisessä.

 

Jäteastioita tarvitaan yhtä paljon kuin on kierrätettäviä jätetyyppejäkin. Lajiteltavia jätetyyppejä voivat olla esimerkiksi sekajäte, biojäte, kartonki, paperi, muovi, lasi, metalli, paristot ja energiajäte. Muovin kierrätys vaatii usein oman ison astian, koska muovi on yleisin elintarvikkeiden pakkausmateriaali tällä hetkellä. 

 

Metallin- ja lasin kerääminen onnistuu usein yhteen samaan jäteastiaan, kun lopullisen lajittelun niiden välillä, voi tehdä samalla, kun vie roskat jäteastiaan. 

 

Kuva 1 Atira-jätekaulus on Hettich Atira laatikon päälle sijoitettava kaulus, johon  jätesangot asetetaan. Kuva 2 Move jätesankovaunu.

 

 

 

Helppoa ja vaivatonta kierrätystä
 

Seth-jätesankovaunu tekee kierrättämisestä vaivattoman osan arkea. Seth-jätesankovaunusta on saatavilla useampi leveys: 400 mm, 500 mm, 600 mm ja 800 mm. Vaunuissa on laadukkaat ja kestävät Hettich Actro-kiskot, joiden kantavuus on jopa 70 kg. Sethin pohja ja takasarja on suunniteltu siten, etteivät sangot pääse liikkumaan vaunussa, vaan pysyvät tiiviisti omilla paikoillaan.

 

Seth-jätesankovaunuissa tulevat mukaan kuvissa näkyvät sangot. Sangot ovat keskenään kerrannaisia, joten kaksi 10 litran sangot voidaan korvata yhdellä 21 litran sangolla tai päinvastoin. 

 

Sangot ovat värikoodattuja: keltainen on muovijätteelle, sininen on kartonkijätteelle, ruskea on biojätteelle ja harmaa on sekajätteelle. Biojäteastia sisältää kannen, joten mahdolliset hajut pysyvät sangossa. Seth 400 mm toimitetaan aina harmailla sangoilla.

 

Lisätarvikkeena voi hankkia myös oman erillisen jäteastian paristoille ja sangon kansia, jos muidenkin kuin biojätesangon peittäminen on tarpeen. Valikoimastamme löytyy myös irrallisia jätesankoja ja -vaunuja.

 

 

TUTUSTU TÄSTÄ SETH-JÄTESANKOVAUNUUN JA MUIHIN JÄTTEENLAJITTELUUN LIITTYVIIN TUOTTEISIIMME

 

 

 

 

 

Viihtyisyyteen ja siisteyteen kuuluu olennaisena osana toimiva pyykkienhuolto

 

Pyykkihuolto on tärkeä osa siisteyden ylläpitoa, joten pyykkien kanssa kannattaa panostaa laadukkaisiin ratkaisuihin ja välineisiin.

 

Vaatteet ja muut tekstiilit kulkeutuvat helpommin niille tarkoitettuun paikkaan odottamaan pesua, kun pyykkikori on helposti saatavilla ja siinä on riittävästi tilaa. Parhaimmillaan pyykkikoria voi liikuttaa vaivattomasti paikasta toiseen esimerkiksi vaate- tai pukuhuoneesta siivouskomeroon, kodinhoitohuoneeseen, pyykkitupaan tai missä tahansa pyykinpesukone sijaitseekaan.

 

Laadukkaat ja toimivat pyykkikorit ovat tilavia ja miellyttävä osa sisustusta. Hyvä pyykkikori hengittää riittävästi, jolloin sisällä oleva pyykki ei ala haista ja sisäilma pysyy puhtaana. Pyykkikorien koko ja määrä kannattaa valita sen mukaan, miten paljon pyykkiä kertyy pesukertojen välillä.

 

Jotta puhtaat vaatteet pysyvät sileinä ja hyvässä kunnossa, kannattaa hankkia myös helppokäyttöinen ja laadukas silityslauta. Riittävän leveä ja pitkä silityslauta mahdollistaa sekä vaatteiden että isompien petivaatteiden silitykseen. Kun silityslauta on sijoitettuna kiinteänä mekanismina kaappiin, se menee siististi piiloon ja on helppo ottaa esille.

 

 

TUTUSTU TÄSTÄ PYYKINHUOLTOA JA MUUTA SIISTEYDEN YLLÄPITOA HELPOTTAVIIN RATKAISUIHIN

 

 

TUTUSTU TÄSTÄ VALIKOIMASTAMME LÖYTYVIIN VAATESÄILYTYKSEEN LIITTYVIIN MEKANISMEIHIN

 

 

Move korkea pyykkikori  sisältää  kaksi ulosnostettavaa kannellista pyykkikoria. Korit ovat kookkaat ja eriväriset lajittelun helpottamiseksi.

 

Kukapa ei nauttisi yleisestä siisteydestä, raikkaan puhtaasta pyykistä ja siististä siivouskomerosta tai kodinhoitotilasta, jossa on toimivat tarvikkeet sekä likaiselle että puhtaalle pyykille.

 

Move matala pyykkikori ulos

nostettavalla pyykkikorilla

Kotimaiset Sirius lankakorit ovat käytössä erityisen kevyitä ja äänettömiä

Sirius lanka- ja peltikorit voi asentaa

kaappiin tai komeroon

 

Häfele silityslautamekanismi on sopivan kokoinen isompienkin  pyykkien silitykseen

Häfele silityslautamkanismi on helppo ottaa esiin ja menee siististi piiloon kaappiin.

Kaapista ulosvedettävä Siivi tarvikehylly on ehdoton  siivoustarvikkeiden säilyttämiseen

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›