Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Uusia vetimiä valikoimassamme!

Ajankohtaista » Uusia vetimiä valikoimassamme!

Uusia vetimiä valikoimassamme

 

Olemme saaneet uuden vedintoimittajan, ja jatkossa löydätte vedinvalikoimastamme myös Navarro-vetimet. Navarro on Espanjalainen huonekaluteollisuuteen erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1967. Tänä päivänä heidän erityisalaansa on juuri laadukkaat ja tyylikkäät vetimet. 

 

Navarro vedinmallisto sisältää laajan valikoiman vetimiä, jotka sopivat moneen tyyliin. Navarro vetimissä yhdistyy monipuolisuus ja mielikuvituksellinen muotoilu. Valikoimassamme on nyt Design Z, AL Design ja Edge Aluminium mallit sekä peiliovien vetimet.

 

Design Z on valmistettu samakista, joka tekee vetimistä vahvoja ja kestäviä. Vetimien laatu ja viimeistelty muotoilu on loistava. Design Z tuotekategoriaan kuuluvat vetimet: Fuerte, Reihn, Ovum ja Costa.

 

Al Design vetimet ovat valmistettu aikaa kestävästä alumiinista, sisältäen laajan valikoiman vetimiä, joiden muotoilu sopii hyvin tämän päivän trendeihin. Al Design vedinvalikoimasta löydät vedinmallit: Kompi ja Custom.

 

Edge Alumin vetimet ovat valmistettu alumiinista. Ominaista mallille on helppo asennettavuus. Vetimien pituus mukautuu käytettävän oven tai laatikon pituuteen. Viimeistelty lopputulos on tyylikäs. Tähän tuotekategoriaan kuuluvat vetimet: Toque.

 

Valikoimastamme löytyy myös peilioven vetimiä eri sävyisinä. Vetimissä on helppo ja nopea tarrakiinnitys. Peilioven vedin.

 

HUOM! Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset suoraan verkkokauppaamme kyseisen tuotteen tuotesivulle. Tunnistat uutuusvetimet verkkokaupassa sinisestä uutuus-merkistä.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›