Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Vedenkestävät levyt ja kalusteet

Ajankohtaista » Vedenkestävät levyt ja kalusteet

 

Ulkokäyttöön ja märkätiloihin soveltuvat levyt ja kalusteet

 

Valikoimastamme löytyvät nyt myös vedenkestävät levyt ja kalusteet: purenit® , CLP Egger pinnoitettu Pur-White ja Pur-Kylpyhuonekalusteet.

 

 

Uskomaton materiaali!

 

purenit® on korkealuokkainen PU:sta pohjautuva materiaali, joka yhdistää laajan kattauksen mahtavia ominaisuuksia yhteen tuotteeseen.

 

Purenit on: Vedenkestävä, lämpöä eristävä, mädäntymätön, homehtumaton, kemikaalien kestävä, paineensietokykyinen, vakaa, painoltaan kevyt, helposti työstettävä ja saatavilla myös paloluokkassa C

 

Purenit on loistava vaihtoehto, kun perinteisten kalustelevyjen ominaisuudet loppuvat. Purenit toimii vedenkestävyyttä vaativissa käyttötarkoituksissa. Se on hyvä materiaali ikkunoihin, oviin, kalusteisiin ja rakennuselementteihin, joiden täytyy kestää kosteutta, lämpöä ja mekaanista rasitusta. Samaan aikaan purenit on erittäin kevyt ominaisuuksiinsa nähden (kuutiopaino on 550 kg/m3), josta on suuri etu paikoissa, joissa paino asettaa rajoja esim. laiva ja autoteollisuudessa. Purenitilla on mahtavat mekaaniset ominaisuudet. Tiheä materiaali on erittäin paineenkestävä (7,1 Mpa todistaa (EN 826)).

 

Purenit on helposti työstettävää perinteisillä puunkäsittelyvälineillä (suositeltavaa on käyttää kovametalliteriä). Purenit toimii 1k, 2k PU liimojen, kuumaliimojen tai vesipohjaisten liimojen kanssa. Maalaus onnistuu vesiohenteisilla ja liuotinpohjaisilla maaleilla.

 

Purenit valmistetaan hukkamateriaaleista. PU-insulaatio paneelienvalmistuksessa syntyy hukkamateriaalia, joka kerätään talteen kierrätetyn PU-materiaalin lisäksi. Sen sijaan, että nämä materiaalit hävitetään, niistä valmistetaan korkealuokkaista purenit materiaalia.

 

 

 

purenit® yhdistäälaajan kattauksen mahtavia ominaisuuksia

 

purenit® valmistetaan hukkamateriaaleista

 

Vau mikä yhdistelmä!
 

Pur-White on vedenkestävä valkoisella Egger CPL pinnoitettu purenit® levy. 

 

CPL-laminaatti (Continious Pressure Laminate) on pintamateriaali, jota laminoidaan jatkuvaliikkeisessä linjassa alhaisella puristuspaineella. CPL koostuu monesta melamiini ja fenoliformaldehydihartsilla impregnoidusta paperista, jotka puristetaan yhteen lämmön ja korkean paineen avulla. CPL-laminaatin etuja ovat muun muassa sen kosteudenkesto, kemikaalinkesto, muokattavuus sekä helppo puhdistettavuus.

 

 

Egger CPL pinnoitus toimii purenit® levyn ominaisuuksien kanssa

 

Oikeasti vettä kestävät märkätilakalusteet

 

Pur-Kylpyhuonekalusteet ovat täysin veden- ja kosteudenkestäviä. Pur-Kylpyhuonekalustesarjaan kuuluvat modernisti muotoillut ja toimivat allaskaappi, peilikaappi ja korkea kaappi.


Allaskaapissa on pehmeästi toimivat Hettich InnoTech Atira laatikot, jotka helpottavat kylpyhuonetarvikkeiden varastointia. Allaskaappiin on tilattavissa erikseen valumarmori allas Bravo tai Ocean sekä mallistostamme löytyvät pesuallashanat.

 

Peilikaapin mukana toimitetaan kaksi lasihyllyä. Peilikaapin paripeiliovet ovat kaksipuoleiset. Kensa Oy:n valikoimasta löytyvässä 500 mm peilikaapissa on yksi peiliovi. Peilikaapin valaisimeksi sopii erinomaisesti Valolippa tai Slimline Up -valaisin.

 

Korkeassa kaapissa on laadukkaat Hettich Sensys saranat, joilla ovet avautuvat ja sulkeutuvat kevyesti. Kaapin mukana toimitetaan neljä hyllyä, joiden asennuskorkeutta voi säädellä hyllynkannattamilla.


Kalusteet toimitetaan ilman vedin rei´itystä, joten vetimiksi soveltuvat lähes kaikki valikoimastamme löytyvät upeat vedinvaihtoehdot. Peilikaappiin suosittelemme Peilikaapin vetimiä väreissä kromi, musta ja valkoinen.

 

Valikoimastamme löytyvät kaikki Pur-kylpyhuonekalusteet valkoisena. Kensa Oy:n kautta on tilattavissa myös Kashmir ja Salvia sävyvaihtoehdot. Kuvien vetimet, allas ja hana eivät sisälly paketteihin.

 

 

 

Pur-Kylpyhuonekalusteet ovat kosteuden kestäviä

 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›