Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Yrittäjien terveiset

Ajankohtaista » Yrittäjien terveiset

Yrittäjien terveiset:
panostukset sisäiseen kehitykseen antavat ekstravirtaa loppuvuoteen

 

Kulunut vuosi on ollut monellakin tapaa mielenkiintoinen. Jaamme varmasti tämän mielipiteen yleisesti kaikkien kanssa. Muiden yritysten tavoin myös R Mokin vuotta ovat värittäneet erityisesti yleiset, koko maailmaan vaikuttavat muutokset ja kehityskulut. Siinä missä koronavuosina myyntiä veti ostobuumi, on tämä talvi energia-, sota- ja hintakeskusteluineen erilainen.

 

 

Toimialallamme vallitsevat nyt odottavat tunnelmat. Rakentaminen ei lopu koskaan, mutta painopisteet ovat näinä kuukausina erilaisia kuin vielä vuosi sitten. Se on saanut myös meidät seuraamaan kehityskulkua entistäkin tarkemmin ja pohtimaan strategiaamme uudella silmällä.

 

Tämä hetki tarjoaakin meille luonnollisen kohdan panostaa suuremmalla teholla sisäiseen kehitykseen ja laittaa pakettia kasaan taas seuraavia käänteitä ajatellen. Uusi hallimme on nousemassa kovaa tahtia, ja harjakaisia päästiinkin jo syksyllä viettämään. Niin meidän kuin koko Mokin henkilöstön suurimmat odotukset kohdistuvatkin niihin hetkiin, kun saamme vihdoin avata uusien toimitilojemme ovet ja asettua kunnolla taloksi.

Töitä vielä riittää, ja asioiden kuntoon saaminen vaatii puristusta meiltä kaikilta. Ajatukset kuitenkin jo käyvät läpi kaikkea sitä, mikä tulee olemaan eri tavalla. Uudet tilat soveltuvat kaikilta osin paremmin toimintamme – suurimpana esimerkkinä tila, jonka määrä kasvaa merkittävästi. Uusia toimintamalleja tullaan luomaan, sillä useat vanhat eivät enää tulevissa tiloissa päde. Olemmekin sanoneet, että olo on kuin astuisi uuteen yritykseen. Mitä mielenkiintoisia asioita tämä tarkoittaakaan myös asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

 

Ensi vuonna käynnistyvät uudelleen myös messuvierailut, kun alamme merkittävimmät ja suurimmat messut päästään taas järjestämään paikan päällä. Kölnissä järjestetään Interzum 2023 -messut toukokuussa. Odotamme innolla noita päiviä, kun alan toimijat pääsevät jälleen kokoontumaan ja esittelemään uusia tuotteita, uusia materiaaleja, uusia ideoita. Mikä on se seuraava asia, joka mullistaa helapuolen? Kotimaisista messuista olemme mukana Jyväskylässä syyskuussa järjestettävillä Puumessuilla.

 

Vaikka olemme tänä vuonna jo päässeet osallistumaan pienempiin kokoontumisiin, on hienoa päästä näkemään enemmän alan ihmisiä samassa paikassa.

 

 

Toivotamme kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja henkilökunnallemme hyvää loppuvuotta, tunnelmallista joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2023. Nähdään viimeistään uusien toimitilojemme avajaisissa!

 

Terveisin,

Markus Erkkonen, toimitusjohtaja
Reima Rajala, ostopäällikkö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›