Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Yrittäjien terveiset - Uusia tuulia ja perinteitä

Ajankohtaista » Yrittäjien terveiset - Uusia tuulia ja perinteitä

Yrittäjien terveiset -

Uusia tuulia ja perinteitä

 

Kuluneeseen vuoteen on mahtunut paljon uutta ja osittain myös paluuta perinteisiin, joita korona-aika rajoitti. Monessa asiassa olemme kehittyneet ja menestyneet, mutta yleinen maailmantilanne aiheuttaa omia haasteitaan. Energia-, sota-, hinnannousu- ja korkouutiset ovat olleet tänä vuonna esillä niin meidän kuin varmasti muidenkin kahvipöytäkeskusteluissa.

 

 

Mitä Mokilla ja mokkilaisille on tapahtunut vuonna 2023?

 

Maaliskuulla meillä koitti odotettu suuri hetki ja pääsimme tekemään muuttoa vasta valmistuneisiin tiloihin. Alkuvuonna tehtyjen erinomaisten suunnitelmien ansiosta muutto sujui tehokkaasti. Reilu 3000 lavaa siirtyi uusiin tiloihin ilman suurempaa toimintakatkoa. Kaikilla oli voittajafiilis, kun saatiin urakka valmiiksi ja uusi upea rakennus käyttöön varastoineen, toimistoineen, kokous- ja yleistiloineen.

 

Muuton jälkeen järjestimme Puuseppäpäivät. Tapahtumassa vieraat pääsivät tutustumaan uutuuttaan hohtaviin tiloihimme ja tyylikkääseen uudistuneeseen R Mokki logoomme ja brändiimme. Puuseppäpäiviä vietimme hieman erilaisella twistillä, kun saimme kuulla tilaisuudessa päämiestemme mielenkiintoisia esityksiä. Mukana oli kaiken uuden lisäksi, myös perinteistä hyvää keskustelua ja pöhinää alan asiantuntijoiden kesken.

 

Keväällä päästiin pitkästä aikaa osallistumaan tapahtumiin, kun korona ei enää rajoittanut kokoontumisia. Kölnin Interzum 2023 -messuilla oli paljon nähtävää. Hettichin osastolla ensi kertaa esillä olleet tuotteet olivat erityisen kiinnostavia. Ja jäi Kölnistä monta muutakin uutta asiaa hautumaan tulevaisuutta ajatellen.

 

Kesällä alkoi myös pitkällä tauolla koronan vuoksi olleiden Jyväskylän Puumessujen suunnittelu. Lopulta messut koittivat syksyllä ja pääsimme asettamaan näytille uudet tuotteet ja materiaalit uudistuneen R Mokki Oy:n osastolla. Syksyllä olimme mukana ensimmäistä kertaa Apuväline 2023 tapahtumassa yhteisosastolla Granbergin kanssa. Hieno uusi kokemus sekin, joka piti sisällään paljon hyviä kohtaamisia uusien ihmisten kanssa.

 

Mitä on odotettavissa vuodelle 2024?

 

Ensi keväänä vietämme toimitilojemme virallisia avajaisia, ja juhlimme R Mokki Oy:n 30-vuotista taivalta. Pääsemme esittelemään uudistuneet näyttelytilamme ja Hettichin uutuustuotteet. Ennen sitä, meillä on vielä pieniä viimeistelyjä tehtävänä, jotta saamme tilat palvelemaan sataprosenttisesti niin meitä, kuin yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitammekin. Edessämme on hienoja uusia ratkaisuja ja uudelleen ajateltuja juttuja.

 

Toimialallamme vallitsevat edelleen odottavat tunnelmat. Joka päivä rakennetaan ja remontoidaan, mutta painopisteet poikkeavat siitä, mitä oli vielä vuosi tai kaksi vuotta sitten. Seuraamme tapahtumia ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta olemme aina valmiita muutoksiin, mitä tahansa maailmalla tapahtuukin. Toivotaan, että ala alkaa kehittyä taas nousujohteisesti ja elpymään.

 

 

Toivotamme kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja henkilökunnallemme hyvää loppuvuotta, tunnelmallista joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2024.

 

Terveisin,

Markus Erkkonen, toimitusjohtaja
Reima Rajala, ostopäällikkö

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›