Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Keittiö ja kodinhoitohuone järjestykseen – mekanismeilla se onnistuu

Ajankohtaista » Keittiö ja kodinhoitohuone järjestykseen – mekanismeilla se onnistuu

Keittiö ja kodinhoitohuone pysyvästi järjestykseen – näillä mekanismeilla se onnistuu

Oletko sinäkin huomannut sen? Keittiöt ja kodinhoitohuoneet jäävät usein enemmän tai vähemmän kaaostilaan – aivan kuin asukkaat olisivat muuttaneet sisään pari kuukautta sitten ja asiat eivät ole vielä löytäneet omia paikkojaan.

 

Liian pieni, liian vähän laskutilaa, liian vähän kaappeja, moni sanoo. Totuus on kuitenkin toinen, sillä yllä kuvattu tilanne johtuu usein oikeiden mekanismien puutteesta. Niiden avulla pienestäkin tilasta saa ihanan ergonomisen ja toimivan kokonaisuuden yllättävän suurelle porukalle.

 

Aidosti arkea tukevilla mekanismeilla muun muassa pyykkäilyt ja kokkailut sujuvat tehokkaammin ja vaivattomammin. Koostimme keittiön ja kodinhoitohuoneen suunnittelun tueksi muutaman ratkaisun, joilla asiakkaamme ovat luoneet omille asiakkailleen toimivia ja päteviä kokonaisuuksia!

 

Keittiön pimeimmätkin nurkat tehokäyttöön

 

Keittiössä työskentelyn sujuminen arjen kiireissä on oiva mittari sille, miten keittiön suunnittelussa on onnistuttu. Kun keittiö toimii, siellä on mukava touhuta, se on helppo pitää puhtaana ja kaikki tarvikkeet ja ruoka-aineet ovat näppärästi saatavilla. Kaikelle on paikkansa.

Silloin siellä on myös mukava oleilla – ei keittiötä suotta kutsuta kodin sydämeksi. Näillä tuotteilla voit vaikuttaa merkittävästi siihen, miten asiakkaasi keittiössä viihdytään:

 

Kuivauskaapin tasohyllyillä saa lisää monipuolista lasku- ja kuivatustilaa ilman, että tavarat tippuvat heti ovien auetessa. Valikoimistamme löytyy vaihtoehtoja ratkaisuja kaikenlaisille astioille ja tarvikkeille.

 

Karusellien ja vetohyllyköiden avulla alakaapit ja kapeat kaapit pysyvät näppärästi järjestyksessä. Ne muuntavat kätevästi myös kapeimpien ja syvimpien kolojen syvänteet säilytystilaksi, jossa ruoka-aineet, astiat ja keittiön tarvikkeet pysyvät järjestyksessä ja helposti käden ulottuvilla.

 

Katso myös käytännöllinen ja tyylikäs apteekkimekanismi, joka on saatavilla kolmessa eri koossa, viidellä hyllyllä. Apteekkimekanismiin säilöt helposti ruoka-aineita niin, että perälle jäävät eivät unohdu ja mene vanhaksi.

 

Toimivat jätteenlajitteluratkaisut taas helpottavat suuresti jokaisen talouden jätteiden lajittelemista ja kierrättämistä. Valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin pieniin kuin suuriin keittiöihin.

Vaatehuoneet ja kodinhoitohuoneet ojoon oikeilla mekanismeilla

Vaatehuoneista ja kodinhoitohuoneista löytyy monenlaista, jokapäiväistä lajiteltavaa ja tarviketta. Etenkin kodinhoitohuoneesta, jossa usein pyörivät paitsi pyykkihuolto myös kaikki kodin siivoustarvikkeet.

 

Jokaisella on oma tapansa hoitaa kotiaan, ja mekanismeilla saadaan myös näistä tiloista paitsi toimivia myös hyvin yksilöllisiä. Sopivilla mekanismeilla pidät kurissa siivoustarvikkeet, pyykit, puhtaat vaatteet ja muut kodin päivittäisenhoitamisen tarvikkeet. Näiden mekanismien avulla voidaan helposti kehittää vaatehuoneen ja kodinhoitohuoneen toimivuutta:

 

Siivousvälinehyllyköiden avulla varmistat, että siivousvälineet pysyvät hyvässä järjestyksessä. Hyllyköstä on helppo napata käyttöön juuri se tarvike, jota tarvitaan – ilman purkkikaaosta ja jalkoihin sotkeutuvia letkuja.

 

Pyykkikorit ja silityslaudat tekevät pyykkihuollosta kätevämpää ja tehokkaampaa. Ne integroituvat nätisti osaksi kokonaisuutta tarjoten paitsi siistin näköisen kokonaisuuden myös järjestelmällisen pyykkien lajittelemisen.

 

Vaatesäilytysratkaisujen valikoimassamme on runsaasti erilaisia elementtejä eri tarvikkeille ja vaatteille siitä riippuen, millaiseen käyttökohteeseen ja -tarpeeseen säilytystilaa halutaan. Voisikin sanoa, että vain mielikuvitus on rajana!

 

 

Kaipaatko lisää inspiraatiota vaatehuoneen järjestämiseen? 

 

Katso myös juttu uuden yhteistyökumppanimme Elfan säilytysratkaisuista, jotka tuovat kodin säilytysjärjestelmiin täysin uudenlaista muokattavuutta ja yksilöllisyyttä:

Elfa tarjoaa helppoa muokattavuutta.

 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›