Rmokki - Ratkaisevan toimiva

Puuseppäpäivien kohokohdat

Ajankohtaista » Puuseppäpäivien kohokohdat

 

Puuseppäpäiviä vietettiin aurinkoisessa säässä Seinäjoella 23.-24.5.2024

 

Seinäjoella toimivat puusepänalan palveluyritykset järjestivät perinteiseen tapaan yhteisen avoimien ovien kevätnäyttelyn. 


Näyttely on tarkoitettu puusepänteollisuuden ammattilaisille. Omissa tiloissaan jokainen yritys pystyy esittelemään uutuudet ja ratkaisut asiakkaan tuotannon kehittämiseen kattavasti ja kiireettä.

 

Puuseppäpäiviin kuului golfausta, keilausta ja tietenkin antoisia kohtaamisia alan asiantuntijoiden kesken sekä tutustumista tuotevalikoiman uutuuksiin ja Showroomissa esillä oleviin tuotteisiin.

 

Sää tapahtumassa oli mitä mainioin - aurinko paistoi koko tapahtuman ajan.

 

 

 

Mitä Puuseppäpäivillä nähtiin?

 

R Mokilla Tehtaantie 32:ssa pääsi tutustumaan toimitiloihimme ja upouuteen Showroomiimme, missä on esillä laaja valikoima tuotteitamme ja uutuuksia. R Mokin toimitiloissa olivat mukana myös Awutek Oy ja Mever Oy.

 

Tässä kuvina tapahtuman kohokohtia:

 

Hettich FurnSpin on uudenlainen ja tyylikäs säilytysmekanismi. Sitä on saatavilla neljää kokovaihtoehtoa, jotka soveltuvat niin keittiöön kuin mihin tahansa muuhunkin tilaan.

 

FurnSpin mekanismilla varustetun hyllyn saa pyöräytettyä auki
niin, että hyllyt esineineen tulevat esiin, ja takaisin kiinni
niin, että hyllyt esineineen piiloutuvat.

 

Hettich on tuonut markkinoille useista tuotteistaan myös antrasiitin värisen vaihtoehdon. Tummissa väreissä löytyvät mm.  saranat sekä WingLine, SlideLine ja ComortSpin mekanismit. 

 

XLOCK elektronisia kalustelukkoja löytyy valikoimastamme useita malleja.  Ne soveltuvat esimerkiksi pukukaappien, lokeroiden ja laatikoiden lukkojen ohjaamiseen myös etäältä netin välityksellä.

 

Varastoomme on saapunut lisää tuotevaihtoehtoja Stella-seinäkiskojärjestelmään.  Valikoimaan saapuivat kehykselliset ja kiskolliset rullakorit, hyllytasot sekä housu- ja kenkähyllyt.

 

Myös allasvalikoimamme on kasvanut. Olfato allasta on saatavilla rosterin lisäksi myös muissa väreissä. Rosterisena se löytyy nyt myös koossa 800 Lisäksi mallistosta löytyy 1 ½-altainen Egeria.

 

Pur-kylpyhuonekalustevalikoimasta löytyvät allaskaapit,

peilikaapit ja säilytyskaapit  tyylikkäissä valkoisen,

kashmirin ja salvian väreissä.

 

Valikoimastamme löytyvästä vedenkestävästä Pur-White levystä voi valmistaa vaikka kesäkeittiön. Pur-Whiten lisäksi valikoimastamme löytyy myös vedenestävä raakalevy purenit®.

 

Alumocci teräskomposiittilevyyn on mahdollista tulostaa haluamansa kuvan. Mattavalkoiseen teräskomposiittilevyn pintaan tarttuvat magneetit. Showroomissamme tulostettu levy toimii kalenterina.

 

Alumocci teräskomposiittilevyn toista puolta voi käyttää tussitauluna. Levystä voi valmistaa esimerkiksi liukuovet SlideLine mekanismilla. Väriltään tussitaulupinta on kiiltävän valkoinen.

Mever OY:n Harri Seppälän Hot dogit menivät kuin kuumille kiville. Meverin tuotteisiin sai tutustua MEWE® kioskissa ja R Mokin Showroomissa.

 

Awutek Oy:n Juuso Nurminen tutustutti vierailijat

puuntyöstölaitteisiin. Awutekin valikoimaan kuuluvat myös alumiinin-, muovin- ja graafisen teollisuudentyöstölaitteet.

 

Showroomissamme pääsi tutustumaan edellä mainittujen tuotteiden lisäksi myös Linakin, Halemeierin, Alveuksen, Dumaplastin, Granbergin, BMB:n, Spaxin, GTV:n, Nometin, Noas Swedenin, Temalin ja Digitelin tuotteisiin.

 

Tulemme kesän aikana nostamaan poimintoja tapahtuman suosikkituotteista ja esittelemään niitä tarkemmin.

 

Kiitos kaikille vierailijoille ja yhteistyökumppaneille onnistuneesta tapahtumasta!

Tilaa uutiskirjeemme

Tarjoamme aina parhaat merkit sekä laadukkaimmat tuotteet.

Tilaa uutiskirje ›

Verkkokauppatunnukset

Alla olevasta linkistä voit tilata tunnukset verkkokauppaamme.

Tilaa verkkokauppatunnukset ›